Un bronz perfect și natural, în 10 pași simpli

Te pregătești de plajă? Iată cum poți să obții un bronz perfect și natural în 10 pași simpli, dezvăluiți de Diana Marandiuc, trainer Naturys România. O piele pregătită din timp se va bronza mai frumos. Bronzul nu va fi doar uniform, dar şi mai rezistent.

un bronz perfect

1. Înainte de plajă, nu uita să faci o exfoliere corporală rapidă, pentru îndepărtarea celulelor moarte şi a impurităţilor. Această procedură ajută pielea să devină mai receptivă, pentru un bronz cât mai uniform. De data aceasta, exfolierea corporală nu se va face cu o zi sau două înainte de expunerea directă la soare, ca să nu sensibilizăm pielea la agresiunea radiației termice și UV. Alege un exfoliant care include miez de sâmburi de caise, zahăr brun, cafea şi uleiuri hrănitoare, precum uleiul de măsline, migdale, unt de shea etc. Se insista pe zonele mai aspre, călcâi, coate etc.

2. Hidratează suficient pielea – acest proces intens de hidratare trebuie să înceapă cu cel puţin o săptămână înainte de expunerea la soare. Hidratarea este foarte importantă, mai ales vara, atât intern cât şi extern cu ajutorul loţiunilor hidratante pe bază de aloe vera, ulei de cocos, migdale dulci sau chiar antioxidanţi, care vor proteja pielea împotriva agresiunilor din mediu.

Consumul minim de 2l de apă/zi nu este mai puţin important atunci cînd vorbim despre hidtratarea completă a organismului. Este imperios necesar să refacem rezervele de apă ale pielii, pentru ca regenerarea celulară sa fie stimulată corect.

3. Expunerea la soare se face progresiv, pentru ca pielea să nu sufere şi melanina să fie forţată să se activeze, trebuie de optat pentru şedinţe de bronzare scurte, cu pauze mai lungi între ele. Trebuie evitat intervalul orar 12.00 – 16.00, astfel epiderma se va bronza mai bine şi nu se va înroşi. Aplicarea cremei cu factor de protecţie solară adecvat se va aplica într-un strat generos şi reaplicat la intervalul corespunzător, în funcţie de SPF-ul ales.

4. Alege produse solare cu filtre fizice, cum sunt dioxidul de titan și oxidul de zinc. Acestea vor reflecta razele ultraviolete, acționand asemeni unei oglinzi. Spre deosebire de filtrele chimice, sunt mai sigure pentru piele pentru că o feresc de apariția petelor sau de iritații.

5. Alege SPF-ul in functie de timpul de expunere. În condiții de laborator 1SPF = 10 min, deci o cremă cu factor 30 te va proteja 300 de minute, însă pentru siguranță scade din această valoare 30%. Cifra rezultata te va proteja întocmai, numai pentru expunere îîntre orele recomandate de medicii dermatologi și aplicată în cantitatea menționată pe produs.

6. Nu aplica niciun alt produs peste crema cu factor de protecție solară, deoarece îi va diminua din puterea de protecție.

7.Nu te expune de la început direct la soare, deoarece posibilitatea de arsură crește cu 40%. Alternează cu umbrela.

8. Reaplică produsul de protecție solară după ce ai îndepărtat orice reziduuri rămase de la aplicarea precedentă

9. Folosește un produs after sun. Chiar dacă nu ți se pare necesar să folosești un produs dedicat, este mai bine să o faci. Produsele de acest gen conțin foarte mulți antioxidanti, care contracarează acțiunea razelor ultraviolete.

10. Folosește protecția solară bio de la Naturys, noua gamă de produse profesionale pentru protecție solară certificate bio. Formula lor delicată este concepută special pentru a proteja împotriva actiunii razelor UVA și UVB. Produsele au la bază extracte din plante provenite din agricultura organică. Conțin filtre fizice, precum dioxidul de titan, ce oferă o protecție activă și sigură. Pe lângă protecție, au acțiune anti-aging, oferind pielii catifelare și elasticitate.

bronz perfect cu NaturysSun

Naturys, noua gamă de produse profesionale pentru protecție solară certificate bio.

NaturysDușul zilnic cu vitamine de la Naturys

Asemenea organismului, pielea trebuie hranită regulat cu produse care să o regenereze și să îi ofere protectie, in acelasi timp. Crema Concentrat Vitaminica de la Naturys este un elixir cu acțiuni intense de protecție. Pe baza a trei dintre cele mai importante vitamine necesare pentru ten, aceasta obține întinerire imediată:

 Vitamina E este un sistem complex, cu rol de bariera protectoare împotriva agenților mecanici. Datorită actiunii sale antioxidante puternice, este esențiala pentru elasticitatea țesutului și pentru a preveni formarea de radicali liberi.

Vitamina C  permite regenerarea continua a vitaminei  E și, în același timp, îi amplifică efectul. Aceasta are capacitatea de a reda luminozitatea și de a revigora tenul.

Sucul de Acerola sporește conținutul de vitamina C și are o acțiune antioxidantă specifică. Acesta combate în mod semnificativ semnele de îmbătrânire și stimulează producția de colagen, în mod eficient.

Preț Crema Concentrat Vitaminica de la Naturys: 151 lei

24life.ro
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.