ghd Platinum, acum și în România (good hair day)

ghd este brandul premium de beauty cel mai nou intrat în portofoliul Professional Brands, cu cele mai avansate echipamente de hairstyling din lume și produse de styling. La noi, ghd este disponibil cu o gamă de 6 echipamente și 1 produs pentru protecția părului. Stylerul ghd Platinum este cel mai performant produs al brandului – îndreptare și ondulare dintr-o singură mișcare. Secretul performanței lui constă nu în utilizarea unei temperaturi mai mari, ci a unei temperaturi optime, menținută constant pe toată suprafața plăcilor și a lucrului cu stylerul.

Stylerul ghd Platinum la Professional Brands

Brandul britanic ghd a devenit un adevarat cult în randul profesioniștilor în hairstyling, dar și al femeilor preocupate să aibă o coafură impecabila și un păr sănătos. La nivel global, ghd vinde câte un styler la fiecare 4 minute, iar cele peste 100 de premii câștigate nu vin decât să îi confirme calitatea. Vedete internaționale precum Victoria Beckham, Millie Mackintosh, Little Mix, Ella Eyre sau Jessica Alba sunt fane declarate ghd.

O zi bună începe cu un păr frumos

ghd înseamnă good hair day. Cine nu își dorește să înceapă fiecare zi cu un păr frumos? Sunt cuvintele care concentrează crezul ghd și cea mai provocatoare ambiție pentru un brand de beauty.

Portofoliul ghd include cele mai avansate echipamente de hairstyling din lume – stylere, uscătoare dar și produse de styling. În România este disponibilă o gamă de 6 echipamente si 1 produs pentru protecția părului. Stylerul ghd Platinum este cel mai performant produs al brandului. Acesta integrează tehnologia tri-zoneTM, care s-a dovedit că reduce ruperea părului cu peste 50% și oferă cu peste 20% mai multă strălucire culorii. ghd Platinum folosește o temperatură prietenoasă cu părul, care permite obținerea rezultatelor de îndreptare sau ondulare dintr-o singură mișcare. Secretul constă nu în utilizarea unei temperaturi mai mari, ci a celei optime, menținută constant pe toata suprafața plăcilor stylerului și pe toată durata lucrului cu aparatul.

Provocarea ghd

Încă de la înființare, brandul a mizat pe depășirea propriilor limite. Astfel au luat naștere unele dintre cele mai performante produse din domeniu, rezultate ale tehnologiilor de ultimă ora și ale design-ului de top.

ghd si-a propus sa ofere putere femeii și încredere în sine, în fiecare moment; să o susțină în a-și atinge obiectivele. Cum reușeste acest lucru? Punându-i la dispoziție toate instrumentele de care are nevoie să fie frumoasă și să arate așa cum își dorește, în cel mai scurt timp. Aici intră în scenă stilistul! El este acela care o ajută să se auto-descopere, să accepte provocarea transformării într-o femeie sigură pe sine și frumoasă în fiecare zi, în femeia ghd.

Produsele sunt  disponibile în saloanele partenere ghd.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.