Melkior Matte Stain, noul ruj lichid în culori seducătoare

Melkior lansează noul ruj lichid Matte Stain – formulă revoluționară, pentru buze seducătoare. Are consistență lichidă și o culoare vie, ce dă buzelor un aspect mat-catifelat, asemănător petalelor de flori. Melkior Matte Stain are 6 nuanțe irezistibile: Sexy, Happy, Joy, Ecstasy, Daring, Faithfully. Acoperă perfect buzele și este extrem de rezistent.

Melkior Matte Stain

Vara asta Melkior îți propune Matte Liquid Lipstick, un ruj lichid cu textură mată, pentru buze seducator de expresive. Cele mai cool nuanțe de Ruj Mat Lichid îți dau acum intalnire și te îndeamnă să le încerci: Sexy, Happy, Joy, Ecstasy, Daring, Faithfully.

Melkior Matte Stain este un Ruj lichid cu textură mată care conferă buzelor o culoare atrăgătoare și rezistentă, mai mult timp. Se aplică asemănător unui gloss, dar are aspect mat, conform ultimelor tendințe.

Are o formulă revoluționaară, cu ingrediente speciale, care mențin buzele hidratate și catifelate.

De ce Melkior Matte Stain?

Are o textură lichidă mată, puternic pigmentată.

Asigură acoperire perfectă dintr-o singură aplicare.

Nu usucă buzele.

E foarte rezistent, rămâne pe buze mult timp.

Colecția conține 6 culori intense și îndrăznețe.

Se aplică foarte ușor.

Se aplică direct pe buze, într-un strat subțire, cu ajutorul aplicatorului cu care este prevăzut.

Pentru un aspect impecabil al buzelor, nu uitați să le supuneți periodic unui peeling delicat și să le aplicați o cremă hidratantă.

Melkior Matte Stain este o variantă atrăgătoare și confortabilă pentru buze atât în machiajul de zi, în vacanță sau la birou, la o întâlnire importantă dar și la o petrecere, în machiajul de seară și, de ce nu, în machiajul de mireasă. Pune în portfard nuanța preferată și poart-o în acest sezon. Preț Matte Stain: 49,9 lei.

Try it for beautiful lips!   www.melkior.ro

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.