Jessica Streetstyle – culori noi în colecția de toamnă

Noua colecție de toamnă de la Jessica Cosmetics aduce moda străzii pe unghii. Revin în modă culorile clasice, puternice, dar și imprevizibile, pentru că acum au un nou look. Noutatea stă amestecul culorilor tari cu nuanțe neutre de gri, iar rezultatul este… wow! Jessica Streetstyle cuprinde 6 nuanțe în stilul eclectic al street fashion-ului, care primește acum un upgrade surprinzător, un look elegant și atrăgător.

Jessica Streetstyle Fall Collection

O știre scurtă, rapidă, despre noutățile toamnei pe unghii: Jessica Streetstyle.

Știu că nu vreți să vă gândiți deja la toamnă, dar trendsetter-ii ne-au luat-o înainte și și-au dat verdictul: moda străzii e în nuanțe de gri, ca sclipirile metalice ale aparaturii care ne înconjoară, în mașină, acasă sau la birou. Ca norii de ploaie sau asfaltul umed în zilele de toamnă.

Mixul cu de gri atenuează ușor vibrația fiecărei culori, dându-i o notă de eleganță și o tușă aparte: catifelată fără să fie prăfoasă; lucioasă, fără să fie metalică.

„Culoarea unghiilor este accesoriul sezonului. Moda este o formă de expresie a individualității, iar manichiura poate fi elementul care întregește acest demers. Neutralitatea nuanțelor din colecția acestei toamne creează o abordare proaspătă, relaxată și modernă a culorilor” (Jessica Vartoughian, Founder & CEO Jessica Cosmetics_.

Preț Jessica Streetstyle: 45 lei/sticluța

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.