Yves Rocher lansează Oui à l’Amour, parfumul iubirii

Surpriza aromată a acestei toamne la Yves Rocher se numește Oui à lAmour și este un parfum al iubirii și pasiunii. Alături de această premieră parfumată, Yves Rocher ne mai încântă cu una – rujul Oui à lAmour în ediție limitată, oferit la achiziționarea apei de parfum din aceeași gamă (vezi detalii în continuare)

Oui à l’Amour cea mai nouă lansare Yves Rocher

După o vară fierbinte, Yves Rocher mizează din nou pe dragoste și nu greșește nici de data asta. Noua lansare Yves Rocher se numește Oui à lAmour și este un parfum pasional, curajos și încântător ca o declarație de dragoste.

În notele lui se întâlnesc neașteptat prospețimea acidulată a rădăcinii de Angelica („iarba îngerilor”) și senzualitatea vibrantă a petalelor proaspete de trandafir. Sophie Labbé, parfumier, spune că „Oui à lAmour este parfumul complice al iubirii fără sfârșit”.

Parfumul a fost obținut din amestecul următoarelor ingrediente speciale:

  • Esență din rădăcina plantei numite Angelica, denumită popular „iarba îngerilor”. Aceasta dă parfumului o notă de prospețime vegetală.
  • Un extract exclusiv din Trandafirul Damascena, folosit de parfumier pentru proprietatea excepțională de a păstra și reda aroma petalelor de trandafir proaspăt cules.
  • Boabe de tonka, recunoscute pentru notele vanilate, balsamice și calde ca o îmbrățișare dragă.
  • Baza lemnoasă din esență din lemn de cedru conferă eleganță acestui parfum de iubire.

Așadar, verde proaspăt, cu parfum suav de trandafir și note vanilate de tonka, pe o bază din lemn de cedru – ce poate fi mai tentant?…

Preț Oui à lAmour: 195 lei/50 ml apă de parfum cu vaporizator

Oui à l’Amour mai aduce o premieră Yves Rocher rujul Oui à lAmour în ediție limitată este oferit la achiziționarea apei de parfum din aceeași gamă.

Oferta este valabilă în perioada 27 septembrie 12 noiembrie 2017, în limita stocurilor disponibile, în magazinele Yves Rocher și pe site www.yves-rocher.ro

24life.ro
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.