Gama Reparare Expert de la Yves Rocher conține un ingredient special pentru pielea foarte uscată

Tenul foarte uscat are permanent nevoie de îngrijire, pentru că altfel devine aspru și rigid, se ridează și se lasă prematur. Temperaturile extreme, vântul sau apa sărată a mării înrăutățesc și mai mult situația. Cercetătorii de la Yves Rocher Cosmétique Végétale știu cu ce ne confruntăm, așa că au căutat o soluție durabilă la problema uscăciunii pielii. Ea se numește Reparare Expert și conține un ingredient special, pentru pielea foarte uscată.

fructele boabe ale unui arbore african, din care se extrage untul de karite

fructele boabe ale unui arbore african, din care se extrage untul de karite

Acest ingredient special este untul de karité Bio, provenit din vestul Africii, care stă la baza tuturor formulelor de îngrijire din gama Reparare Expert. Se pare că untul de karité are o proprietate anume, de a păstra hidratarea pielii mai mult timp. El a fost inclus în toate produsele gamei Reparare Expert, pentru a fi folosit atât la duș, cât și în ritualul de îngrijire a pielii (după baie/duș). Gama Reparare Expert conține:

unt de karite in gama YR Reparare Expert

Lapte Reparare pentru corp

Are o consistență fluidă, hidratează foarte bine pielea, mai ales imediat după baie, când porii deschiși absorb mai ușor ingredientele benefice. Regenerează și hrănește pielea foarte uscată, se găsește în 2 variante:

Tub de 200 ml – 41 lei

Flacon pompă 390 ml – 57 lei

Balsam Reparare de corp, pentru pielea foarte uscată

Este o cremă specială, destinată îngrijirii pielii foarte uscate, cu tendință de înăsprire. Balsamul are o formulă intensiv hidratantă, care hrănește pielea. Este ambalat într-o cutie de 150 ml și costă 65 lei.

Balsam de duș Ultra-Rich

Dacă ai pielea foarte uscată, acest balsam este gelul de duș de care ai nevoie. Curăță delicat, fără să usuce pielea. Este fabricat în proporție de 99% din ingrediente naturală și conține 67% uleiuri vegetale. Este ambalat în tub de 200 ml și costă 20 lei.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.