After-shave STR8, loțiuni noi în câteva variante de parfum

 STR8 vine în ajutorul bărbaților cu un aliat important în îngrijire: loțiuni after-shave care catifelează pielea după bărbierit și lasă un parfum irezistibil, timp îndelungat. Loțiunile after-shave STR8 vin în câteva variante de culoare și parfum, pe alese…

Rasul zilnic al bărbii pune tenul bărbaţilor la ȋncercări grele – lamele rad nu doar părul de pe față, dar și pielea. Pot apărea urme de roşeaţă, fire crescute pe sub piele sau chiar comedoane, iritații mai mult sau mai puțin vizibile şi uscăciunea pielii. Reacţiile adverse pot fi prevenite dintr-o singură mişcare, aplicând loţiunea preferată STR8 după ras.

Loțiunile after-shave reprezintă armele secrete din arsenalul fiecărui bărbat modern preocupat de grooming și vin să completeze linia de parfumuri STR8: Hero, Live True, Red Code, Original, Freedom, Oxygen și Rebel.

Datorită acţiunii tonice şi antiseptice, previn iritaţiile sau infecţiile ce pot apărea ȋn urma micilor tăieturi şi lasă pielea proaspătă şi parfumată. Pentru că pielea iritată duce la ȋmbătrânirea prematură a tenului, loţiunile după ras STR8 contribuie la hidratarea epidermei și menținerea senzației fresh.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.