Phenom colecția de toamnă: #instastyle, 3 culori versatile, irezistibile

Toamna aceasta, Jessica Cosmetics ne răsfață cu Phenom #instastyle! O colecție de 3 culori versatile, care te vor duce de la birou, direct la o petrecere nocturnă.

Jessica Phenom colecția de toamnă: #instastyle! – 3 culori versatile, irezistibile

„Timpul a devenit extrem de prețios în epoca noastră. Tocmai de aceea, femeile de carieră încearcă să-și simplifice stilul și alegerile. Colecția #instastyle este singura paletă de culori de care ai nevoie in acest sezon. Drept bonus, Phenom este oja cu uscarea cea mai rapidă din lume, ce oferă rezistență și strălucire de durată. Cine poate cere mai mult? “ spune Jessica Vartoughian, CEO&Founder Jessica Cosmetics.

Iată care pot fi preferatele tale din această toamnă:

  • #streetwear: gri petrol, cu aspect metalic
  • #outfitoftheday: lemn prăfuit de trandafir
  • #lovethislook: roz ars

Lacurile Phenom nu contin Formaldehyde, Formaldehyde Resin, Toluene, DSP, Camphor, Xylene sau Ethyl Tosylamide.  Rezista pe unghii pana la 10 zile si se indeparteaza extrem de ușor.

Despre Jessica Vartoughian

Jessica Vartoughian – PRIMA DOAMNA A UNGHIILOR NATURALE – este fondatorul si directorului general al JESSICA COSMETICS. Ani la rand, cunostintele ei si profunda intelegere a diverselor tipuri si stari ale unghiei au revolutionat industria de Nail Care. Pentru ca Jessica a schimbat modul in care functioneaza serviciile de infrumusetare ale unghiilor.

JESSICA COSMETICS este un brand de referinta, prezent in mai mult de 60 de tari. Sistemul de infrumusetare a unghiilor creat de Jessica are la baza premisa ca, asa cum exista diverse tipuri de piele si de par, si unghiile sunt de mai multe tipuri: uscate, casante, deteriorate si normale, fiecare avand propriile sale nevoi. Portofoliul de produse al brandului raspunde tuturor acestor nevoi, de la tratament si vindecare, pana la infrumusetare si rasfat: Custom Basics, Essentials, Correctives, pedichiura ZenSpa, precum si produse de ingrijire a mainilor si corpului.

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.