Jessica Sugar Town, noutăți de vară de la Phenom

Jessica Cosmetics lansează colecția de vară Sugar Town Phenom Summer Collection: trei lacuri de unghii strălucitoare, în nuanțe delicioase, care rezistă pe unghii mult timp.

Sugar Town e ultima noutate în materie de lacuri și culori de la Jessica. Adică exact ce ne trebuie pe unghii vara asta. Culori irezistibile, care te duc cu gândul la vacanță, la distracție. Unghii ca bombonelele și guma de mestecat, acoperite cu lacuri strălucitoare, care se usucă rapid și sunt rezistente, nu sar la primul contact cu apa și își păstrează aspectul timp de până la 10 zile. Preț: 54 lei/buc

Sugar Town Phenom Summer Collection

  • Laffy Taffy – roz bubblegum

  • Red Hots – roșu strălucitor Hip, poppy

  • Gumdrop – alb radiant  

Noile nuanțe Sugar Town Phenom sunt disponibile individual sau în formulă de cinci, alături de tratamentul-bază Bend Don’t Break și lacul de top, cu uscare rapidă, Phenom Finale Shine.

Kit Jessica Sugar Town Phenom Summer Collection

De ce Phenom Collection? Pentru că sunt lacuri de unghii cu uscare rapidă, rezistență îndelungată de până la 10 zile și strălucire intensă. Secretul consta într-un polimer revoluționar din lacul de unghii și un inițiator foto din lacul pentru strălucire, Phenom Finale Shine. Prin expunere la lumina naturală, acestea lucrează împreună. Iar rezultatul este o manichiură rezistentă, cu un luciu intens.

Jessica PhenomUnghii elastice, care nu se rup

Le poți obține cu tratamentul Bend Dont’t Break. Acesta are în compoziție polimeri de hidratare, un complex revoluționar care dă rezistență și flexibilitate unghiilor naturale, împiedicându-le ruperea.

Preț: Bend Dont’t Break 101 lei; Phenom Finale Shine 54 lei

Lacurile de unghii JESSICA Cosmetics nu conțin niciuna dintre următoarele 7 substanțe: formaldehide, rășini, toluen, dibutilftalat (DBP), camfor, xilen sau etil tosilamida. Nu sunt testate pe animale (cruelty free 100%).

JESSICA COSMETICS este un brand de referință în îngrijirea unghiilor naturale. Compania este prezentă în mai mult de 60 de țări. Sistemul de înfrumusețare a unghiilor creat de Jessica are la bază premisa că, așa cum există diverse tipuri de piele și de păr, și unghiile sunt de mai multe tipuri: uscate, casante, deteriorate și normale, fiecare având propriile sale nevoi. Portofoliul de produse al brandului raspunde tuturor acestor nevoi, de la tratament si vindecare, până la înfrumusețare și răsfăț: Custom Basics, Essentials, Correctives, pedichiura ZenSpa, precum și produse de îngrijire a mâinilor și corpului.

 

24life.ro
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.