Pink Touch de la Melkior, manichiura care salvează vieți

Melkior și Fundația Renașterea au avut împreună o idee excelentă: lansarea kitului Pink Touch, pentru o manichiură nu doar simpatică și trendy, dar și plină de semnificații. Ce ne transmite Pink Touch? Că suntem frumoase și sănătoase. Și că autoexaminarea salvează vieți.

pink touch de la melkior - manichiura care salvează vieți

Se poartă roz cu fundiță

Fundația Renașterea, împreună cu Melkior, au creat o manichiură, care le reamintește femeilor de un ritual mai puțin cunoscut: auto-examinarea lunară a sânilor. Pink Touch este mai mult decât o manichiură, un ritual de înfrumusețare. Este o manichiură-simbol, un reminder pentru auto-palparea sânilor și mai departe, pentru efectuarea controalelor medicale periodice. Mamografia, ecografia, consultul mamar și depistarea precoce a cancerului de sân a crescut semnificativ perspectiva vindecării.

melkior pink touch kit de manichiură

Sticker cu fundițe de diverse dimensiuni

Fundița roz, deja emblematică în campania împotriva cancerului de sân, se aplică pe unghiile degetelor arătător, mijlociu și inelar. De ce doar aceste trei unghii? Deoarece auto-examinarea corectă a sânilor se face cu aceste trei degete.

Cu manichiura Pink Touch demonstrezi că ești o persoană informată și responsabilă și îți încurajezi prietenele să-ți urmeze exemplul. Simplu, amuzant de realizat – ești mulțumită de rezultat? Primăvara  asta este vorba despre Pink Touch, manichiura care salvează vieți.

Manichiura Pink Touch poate fi obținută în saloanele partenere Melkior.  Sau se poate face acasă, achiziționând KIT-ul de Manichiura din Magazinele Melkior. Kit-ul conține și un manual de instrucțiuni de palpare a sânilor.

În plus, oricine poartă această manichiura, primește un discount de 15% pentru o mamografie în Centrul Medical de Excelență Renașterea.

Printre vedetele care susțin campania Fundației Renașterea se numără Andreea Esca, Iuliana Tudor, Monica Dascălu, Corina Caragea și Magda Pălimariu.

Te invităm și pe tine să îți faci manichiura simbol, să devii susținătoarea campaniei Pink Touch și să postezi o fotografie pe Facebook și Instagram, alături de hashtagul: #pinktouch

melkior pink touch

Și uite cum m-am jucat eu cu #pinktouch. Lacul de bază e și de protecție, așadar 2 în 1, poți să-l folosești înainte de ojă, pentru protecția unghiei, dar și pentru fixare, după ce lipești fundița sau liniuțele autoadezive. Ambele culori sunt frumoase și lucioase, se usucă relativ rapid.

pink touch

#pinktouch manichiura care salvează vieți foto: MDR pentru 24life.ro

Mihaela Doina Radulescu
follow me
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.