Săpunuri solide elmiplant, o nouă gamă din ingrediente naturale, fără parabeni

Pentru îngrijirea delicată a mâinilor și a tenului, elmiplant lansează gama de săpunuri solide cu 98% ingrediente naturale și fără parabeni.

elmiplant lanseaza o gamă de săpunuri solide, din ingrediente naturale, fără parabeni

Formula noilor săpunuri solide elmiplant conține o combinație de ingrediente de origine naturală, cremă hidratantă și complex* pentru hidratarea pielii, plus un parfum discret, răcoritor.

*Nutrimoist este un complex hidratant avansat, care combină puritatea ingredientelor naturale cu cele mai noi tendințe în cosmetologie. Astfel, săpunurile din gama elmiplant vor oferi hidratare inclusiv tenului sensibil și pielii mâinlor, care va rămâne astfel protejată și catifelată.

Gama elmiplant include patru tipuri de săpunuri solide, fiecare cu formula și aroma proprie: Aqua Breeze, Nourishing Touch, Moisture Miracle și Exotic Elixir:

  • Aqua Breeze conține alge și minerale marine
  • Nourishing Touch, cu iaurt și miere, întărește bariera de protecție a pielii împotriva agresiunii mediului
  • Moisture Miracle are o formulă îmbogățită cu extract din floare de iris și uleiuri prețioase, pentru o hidratare intense.
  • Exotic Elixir, cu merișor și fructul pasiunii, e bogat în minerale, vitamine și acizi grași, pentru hidratarea și hrănirea pielii.

Formule hidratante, cu arome fresh, care curăță delicat pielea, lăsând-o catifelată

„Există numeroase studii internaționale care indică faptul că igiena mâinilor este una dintre cele mai simple, ieftine și eficiente metode de a preveni apariția infecțiilor. Pentru noi, acest aspect poartă o foarte mare importanță atunci când planificăm extinderea portofoliul de produse. De aceea, alături de specialiștii elmiplant am dezvoltat noua gamă de săpunuri solide, cu 98% ingrediente naturale, pe care românii să le integreze în rutina de îngrijire˝, a declarat Adriana Ilioiu, Sarantis România.

Produsele sunt disponibile în supermarketurile și hipermarketurile din România începând cu luna februarie 2018, la prețul estimativ de 2,20 lei/buc.

Despre elmiplant

elmiplant este un brand românesc de produse cosmetice, cu peste 100 de articole în portofoliul său. Având natura ca sursă de inspirație pentru gamele sale, elmiplant pune la dispoziția consumatorilor produse cosmetice sigure și eficiente pentru toate tipurile de piele, pentru îngrijirea tenului, cât și pentru corp și protecție solară. Compania investește constant în cercetare și control și în tehnologie avansată, pentru a crea produse cosmetice din ce în ce mai eficiente și mai sigure pentru îngrijirea personală.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.