JYSK lansează colecția de accesorii și decorațiuni de Crăciun

JYSK România a lansat noua colecție de decorațiuni și accesorii de Crăciun în cadrul unui eveniment ce a avut loc la Ambasada Danemarcei în România.  Sub titlul Winter Feelings, evenimentul ne-a oferit ocazia să ne bucurăm de iarnă cu toate simțurile, în sunet de clopoței și muzică de Sărbători sau degustând mâncăruri și băuturi tradiționale daneze. Aromele de brad, scorțișoară, vin fiert și portocală au înviorat conversația și ne-au ajutat să intrăm în atmosfera hygge specifică Sărbătorilor în Danemarca.

Trei camere din clădirea Ambasadei au fost mobilate și decorate complet cu produse JYSK, accentul fiind pus pe decorațiunile din noua colecție de Crăciun. Aceasta include decorațiuni pentru bradul de Crăciun, decorațiuni pentru masă, pomi cu lumini și ghirlande de lumini pentru interior și exterior, figurine și plușuri în formă de elfi, reni, șoricei, moși și zâne, coronițe, brazi artificiali și textile pentru casă cu motive de sărbătoare.

Alex Bratu, Country Manager JYSK România și Bulgaria: „În fiecare an, îmbogățim colecția de decorațiuni și accesorii de Crăciun cu produse care să îi surprindă pe clienții noștri și care să le înveselească locuințele. Crăciunul este o perioadă în care ne relaxăm în familie, petrecem mai mult timp acasă, suntem mai liniștiți și mai veseli. Iar ambianța contează foarte mult în dacă rem să profităm la maxim de această perioadă a anului. De aceea, JYSK a pregătit o gamă de produse care să aducă în interior farmecul iernii, de la globuri de zăpadă și figurine de pluș, până la decorațiuni care surprind scene de iarnă ca în povești. Sunt produse potrivite atât pentru a ne decora propriile case, cât și pentru a le da cadou familiei, prietenilor sau colegilor.”

jysk romania

Alex Bratu Country Manager JYSK Romania și Søren Jensen, Ambasadorul Danemarcei la București

Ambasadorul Danemarcei în România, Søren Jensen, a fost gazda evenimentului: „Am fost foarte bucuros să prezint colecția de Crăciun JYSK în cadrul evenimentului Winter Feelings. În Danemarca, Crăciunul este, mai mult decât oricând, perioada în care celebrăm și respectăm tradițiile. Familiile se bucură urmând obiceiuri legate de mâncarea pe care o punem pe masă, de felicitările și cadourile pe care le schimbăm. Colecția JYSK, cu decorațiunile și obiectele specifice Sărbătorilor de Iarnă, au creat un spațiu unic în care spiritul Crăciunului se simțea cu adevărat și care, cred, i-a impresionat pe toți cei care au vizitat Ambasada cu ocazia evenimentului. Eu am simțit, cu siguranță, că sărbătoream Crăciunul în stil danez!”

Ornamente exotice, figurine și scene de iarnă

Dintre noutățile colecției se remarcă produsele cu design exotic, care contrastează cu sezonul rece, precum ornamentul pentru pom MYSING, în formă de curcubeu și papagal, sau globul de zăpadă DURIN, în interiorul căruia sunt două păsări flamingo de culoare roz, așezate în zăpadă. O altă noutate a colecției o reprezintă scenele de Crăciun – decorațiunile ELBAIT și GALDER – care surprind imaginea unor copii aflați la joacă, în zăpadă, printre brazi ninși.

Ca și în anii trecuți, un loc important îl ocupă figurinele de pluș și printurile jucăușe. Sortimentul de anul acesta a fost îmbogățit cu figurine haioase, cu aspect tradițional, care vor fi cu siguranță pe gustul copiilor și adulților care nu au uitat de bucuria Crăciunului din copilărie. Șoriceii UVIT, spiridușii RUBIN și moșii DASTILBE sunt doar câteva dintre figurinele vesele ale colecției, prezentați fiecare în câte două variante, fată și băiat.

jysk colectia Craciun 2019 jysc accesorii Craciun 2019

Crăciun în aer liber

Anul acesta, retailerul scandinav a pus accent în colecția de Crăciun și pe decorarea spațiului exterior. Pornind de la ideea că nu trebuie să intri în hibernare în casă doar pentru că se face frig afară în timpul iernii, cu accesoriile potrivite, poți transforma terasa sau balconul într-un loc confortabil și primitor pentru o după-amiază într-o companie plăcută. Luminile au un rol foarte important în decorarea spațiului exterior în perioada sărbătorilor, pentru a crea o atmosferă intimă, în timp ce păturile pufoase și călduroase te vor ajuta să te încălzești.

Noua colecție de Crăciun este disponibilă în cele 80 de magazine JYSK din țară.

Despre JYSK

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 4 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 52 de țări și numără un total peste 23.000 de angajați și peste 2800 de magazine. Deținut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania. JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 80 de magazine.

Abrevierea JYSK este un derivat de la denumirea peninsulei Iutlanda și semnifică în limba daneză calități precum simplitatea, onestitatea și conștiinciozitatea.

24life.ro
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.