Legenda fotbalului Neymar Jr merge “All In” cu PokerStars

Vedeta fotbalului brazilian Neymar Jr a confirmat astăzi revenirea la PokerStars pentru un nou parteneriat captivant. Parteneriatul îşi propune să fie o colaborare în adevăratul sens al cuvântului, urmând să se reflecte în numeroase aspecte ale mărcii. Pasionat de poker şi gaming în timpul liber, sportivul de renume mondial este perechea perfectă pentru PokerStars şi va însufleţi cu flerul şi personalitatea sa mesele din online şi live, precum şi comunitatea PokerStars din întreaga lume.

Vedeta fotbalului brazilian Neymar Jr a confirmat astăzi revenirea la PokerStars

Anunţul marchează începutul unui nou capitol pentru Neymar Jr alături de PokerStars, gazda perfectă pentru poker, cazino şi sport. Un nou film de prezentare ne dezvăluie o mică parte din ceea ce va urma, cu Neymar Jr care se declară ‘IN’ şi invită toţi jucătorii în cercul său de apropiaţi, demonstrând că vedeta braziliană îşi asumă sincer şi pe deplin acest rol.

Neymar Jr a declarat, „Când nu joc fotbal, îmi place foarte mult să joc cărţi. Competiţiile cu prietenii sunt pentru mine o adevărată pasiune, iubesc sentimentul acela de comunitate, distracţia şi momentele imprevizibile care pot apărea în orice partidă de joc. Sunt un real admirator al pokerului, prin urmare sunt încântat să încep un nou capitol alături de PokerStars. Împreună vom crea momente deosebite pentru comunitatea şi fanii noştri din întreaga lume.”

Semnarea are loc după lansarea recentă a campaniei de imagine a mărcii PokerStars la nivel global din dorinţa de a trece de la stadiul de promovare produs la statutul de marcă de divertisment de talie mondială. Repoziţionarea de brand mărcii a inclus primele reclame TV dedicate PokerStars pentru un joc mai sigur, acestea fiind doar o parte a angajamentului companiei de a garanta siguranţa jucătorilor. Echipa dedicată de gaming responsabil de la PokerStars, câştigătoare a numeroase premii, a fost una dintre primele din acest domeniu şi este parte integrantă a companiei.

Martin Nieri, Director Global Brand şi Creaţie în cadrul PokerStars, a declarat: „Neymar Jr este un adevărat superstar mondial iar acest parteneriat porneşte de la pasiunea sa autentică pentru poker. Este vorba de o pasiune pentru joc, în general, dar şi pentru acel frumos neprevăzut ce îl caracterizează. La PokerStars, încercăm mereu lucruri noi pentru a aduce mai mult entuziasm şi divertisment clienţilor noştri. Împreună cu Neymar Jr suntem convinşi că toate acestea se vor regăsi din plin în comunitatea PokerStars.”

PokerStars x Neymar Jr sunt pregătiţi să devină perechea supremă în poker. Călătoria este abia la început şi multe alte surprize vor fi dezvăluite în 2021.

Joacă responsabil!  Pentru informaţii suplimentare despre jocul responsabil, accesaţi pagina web.

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.