Londa lansează Color Tune. Tendințe în colorarea părului.

Londa Professional lansează Color Tune, 6 tonere expres pentru nuanțe de blond expresive, intense, multidimensionale.

Părul blond necesită o îngrijire mai atentă și mai în detaliu, iar specialiștii Londa Professional vor ca a ta culoare să fie impecabilă în fiecare zi. De azi, Londa Professional vine în ajutorul părului tău cu o gamă nouă de culoare – Color Tune și cu două servicii noi – Express Blonde și Base Breaker.

Tonerele Londa Color Tune sunt disponibile în 6 nuanțe ce pot fi mixate între ele la infinit, pentru a te ajuta să obții orice nuanță de blond, pentru versatilitate maximă și posibilități infinite de nuanțe. Noile tonere expres de la Londa Professional te ajută să obții rezultate de blond suprem, expresiv.

Londa Color Tune 6

Serviciile din saloanele Londa Professional – Express Blonde și Base Breaker – te vor ajuta să nuanțezi și să corectezi culoarea, dar și să realizezi tranziții ușoare între rădăcinile naturale și părul pre-decolorat. Timpii de acționare sunt între 10 și 30 minute.

„Color Tune se aplică rapid, iar culoarea finală este uniformă, mai ales după ce decolorez. Îmi place nemaipomenit că pot combina nuanțele între ele. Astfel, pentru o nuanță Frozen Beige combin 3 părți de /07 cu 1 parte de /81. Sau pentru o culoare Velvet Rose combin 1 parte de /19 cu 2 părți de /06. Posibilitățile sunt nelimitate”, ne spune Dudu Cumpăt, Trainer Londa Professional.

Prin ce inovează Color Tune? Tonerele expres de la Londa Professional înglobează noua tehnologie Instant Metal Protection, care încapsulează metalele de pe păr, împiedicând astfel formarea de radicali liberi. Părul primește protecție împotriva deteriorării, iar rezultatul este o culoare uniformă și strălucitoare. Formula este deosebit de blândă cu părul, îi îmbunătățește aspectul și îl face să fie mai maleabil, mai ușor de coafat.

Nu uita! Color Tune reprezintă un pas esențial în rutina ta către obținerea unui blond de excepție, mai ales atunci când ai mai mult timp de așteptat până la următoarea programare la salon.

Trendul Money Piece capătă amploare

Tendința „Money Piece” este o tehnică de colorare care constă în evidențierea șuvițelor care încadrează fața, evidențiere ce oferă un look „sărutat de soare”. Aceste șuvițe sunt în contrast cu restul părului. Secretul acestui rezultat de culoare este lucrul în secțiuni mici și cu folie, pentru a asigura o decolorare adecvată și pentru a crea un bun contrast de lumină și umbră.

Londa Color Tune, 6 tonere expres pentru părul blond

Deoarece tehnica produce un look „sun kissed”, nu este nevoie să colorezi întregul păr. Cu toate acestea, Money Piece poate fi combinat perfect cu un look balayage sau ombré.

Este o tendință în creștere și o tehnică rapidă, ce poate fi obținută cu tonerele Londa Color Tune.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.