Urban Masaj: ritualuri de frumusețe și relaxare cu SABON

Urban Masaj este o rețea de 3 saloane localizate în zone cheie ale Bucureștiului, care oferă servicii de masaj și terapii de recuperare. Romeo Tudorache, fondatorul Urban Masaj, este absolvent al Facultății de Kinetoterapie și motricitate specială, medaliat cu argint la Concursul European de Masaj (EMA2019). L-am rugat să ne ofere mai multe detalii despre ce înseamnă un masaj eficient și care sunt etapele acestuia.

Un masaj eficient, care oferă rezultate pe termen lung, începe cu un ritual de exfoliere. Exfolierea asigură nu doar frumusețea și strălucirea pielii, ci și regenerarea celulară, prin îndepărtarea celulelor moarte.

Romeo Tudorache, fondatorul Urban Masaj: „Alegerea unui scrub potrivit se face ținând cont de concentrația ingredientelor active prezente în produs, cumulate astfel încât să mențină pielea sănătoasă. Pentru a obține un efect de luminozitate și hidratare, se va alege un scrub ce conține ingrediente de calitate, spre exemplu cele de la Sabon, care conțin uleiuri parfumate și sare de la Marea Moartă. Acestea oferă o capacitate ridicată de exfoliere, iar uleiurile parfumate de îngrijire mențin pielea catifelată și oferă confort prin aromele atent selecționate.”

Urban Masaj Aromatic Body Scrub 2022- atmosphere Serenity2

Respectarea pașilor acestui ritual este însă la fel de importantă. O exfoliere corectă presupune un proces blând de îndepărtare a celulelor moarte de la suprafața pielii, pentru a putea pătrunde substanțele topice care sunt aplicate – uleiuri sau creme. În acest sens, Romeo Tudorache recomandă: „La Urban Masaj puteți încerca două ritualuri cu produse Sabon, și anume: Royal Feet Ritual și Summer Energizing Ritual. Un ritual de răsfaț complet începe cu scăldarea picioarelor într-o baie caldă aromată ce ajută la detensionare și relaxare musculară. Apoi se aplică scrubul Sabon care se masează ușor cu mișcări circulare pentru a îndepărta celulele moarte, fără a agresa si irita pielea. Particulele scrubului se îndeparteaza cu prosoape calde, lasând astfel pielea curată și catifelată. Urmează apoi un masaj reflexogen al tălpilor cu o cremă mentolată si revigorantă, în cazul ritualului pentru picioare, sau un masaj din tălpi până în creștetul capului cu uleiuri Sabon și săculeți aromați în cazul ritualului energizant de vară. Clienții noștri apreciază fiecare detaliu în studiourile Urban Masaj. De la atmosfera caldă și primitoare, decorul inedit din fiecare cameră de terapie pâna la produsele pe care le folosim. Fiecare experiență este o călătorie tactilă și olfactivă a cărei destinație finală este starea de bine.”

Urban Masaj Aromatic Body Scrub 2022- texture Serenity square

*****

Despre Sabon

SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi şi parfumuri, pentru arta îngrijirii și relaxării, pentru bucuria de a crea şi din dorinţa de a oferi oamenilor momente de relaxare şi magie într-o viață atât de agitată.

Sabon înseamnă atenţie până în cel mai fin detaliu acordată ambalajelor, ingredientelor folosite şi combinaţiilor dintre ele, plus o neobosită grijă pentru protecţia naturii şi a mediului înconjurător.

Citește și:

Cu Sabon la piața de fructe PETIT MARCHÉ (ediție limitată)

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.