Noutăți de make-up în culoarea anului

Se poartă movul delicios, fondant, glazurat, sclipicios, fabulos, în nuanțe și texturi irezistibile. Melkior și Jessica au lansat deja câteva surprize asortate cu primăvara și accesoriile tale…

Luciul de buze, un must-have de sezon

Toate femeile au un gloss în poșetă. Cu machiaj sau fără, luciul de buze te scoate din impas. Îl poți folosi în fiecare zi, simplu, pentru un look delicat sau împreună cu un ruj mat, căruia vrei să-i oferi strălucire, Acum poți să-ți îmbogățești colecția de gloss-uri sau să-l înlocuiești pe cel vechi cu Ultrashine Lipgloss de la Melkior – o tușă de culoare absolut strălucitoare.

Melkior Ultrashine Lipgloss se găseste in doua variante cromatice, una mai stralucitoare decat cealaltă: Sirena (12510) si True (12511). Preț: 49,9 lei. Are particule sclipitoare si o aromă plăcută, o textură ușoară și confortabilă. Cu aplicator în formă de diamant, care face aplicarea mai ușoară.

Se asortează perfect cu Paleta de 3 farduri mate Royal Purples de la Melkior (preț 60 lei).

Peste rujul mat, gloss-ul dă iluzia unor buze mai pline

Aplicat peste un ruj mat, gloss-ul dă iluzia unor buze mai pline. De exemplu, peste unul din  rujurile mate din noua colecție Absolut Mat de la YvesRocher. Îmbogățit cu ulei regenerator de Camelie, rujul Absolut Mat nu usucă buzele. Are un efect mat, o textură confortabilă și rezistența îndelungată. Îl găsești de luna asta în magazine, în 8 nuanțe intense, la prețul de 54 lei fiecare.

Ruj Absolut Mat de la Yves Rocher

Mov în vârful degetelor

Și să nu uităm de unghii. Lacurile de la Jessica Cosmetics au nuanțe delicioase, vibrante și strălucitoare,  cu texturi care rezistă pe unghii. Se aplică ușor, precis si protejează unghia naturală. Preț: 45 lei.

Lacurile de unghii JESSICA nu conțin niciuna dintre următoarele 7 substanțe: formaldehidă, rășină formaldehidică, toluen, dibutilftalat (DBP), camfor, xilen sau etil tosilamida. Nu conțin produse de origine animală și nici nu sunt testate pe animale.

 

24life.ro
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.