Manichiuri în vogă anul acesta. Porți ce se poartă?

La început de an se conturează tendințele în materie de modă și stil în toate domeniile, de la vestimentație la design de interior, de la bijuterii la hairstyling sau cosmetică, iar manichiura nu putea rămâne mai prejos. Ce purtăm pe unghii în 2022? Ne spun trendsetterii și experții celor mai mari branduri în domeniu…

În ultimii ani, manichiura reprezintă atât cartea noastre de vizită, cât și modalitatea ideală de a ne putea exprima. În 2022, OPI a pregătit noi tendințe în materie de culori și stiluri, spune Diana Marandiuc, Education Manager OPI România. Noi credem că, cele mai râvnite dintre noile linii în manichiură vor fi cele care imprimă unghiilor un look care imită marmura în nuanțe de roz delicat”, adaugă specialista OPI.

Unghii care imită marmura

Dacă în 2021, manichiura French era un must-have, anul acesta avem nevoie de un design ceva mai complex. Încearcă o manichiură diferită în care să jonglezi cu nunațele sau să variezi tonurile neutre și accentele îndrăznețe.

Gri-albăstrui

Pantone a anunțat că albastru Periwinkle este culoare anului 2022, dar versatilitatea este un cuvânt cheie pentru lacul de unghii. Nouă, celor de la OPI, ne place gri-albăstrui. Da, e o nunță care se potrivește perfect cu orice ton al pielii și, pe lângă asta poate fi folosit cu ușurință ca bază în orice manichiură cu model.

Unghii roz

Manichiura roz a fost întotdeauna una de impact, fie că vorbim de tonurile puternice sau de cele tonurile. Rozurile se potrivesc cu orice. Poți începe anul cu o pată de culoare. Chiar dacă pare a fi o nuanță ideală zilelor de vară, te provoacă să-ți depășești puțin limitele.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.