Mon Rouge! Bloom in Love, noua senzație marca Yves Rocher

Noul parfum Yves Rocher Mon Rouge! se numește Bloom in Love, și te face să te îndrăgostești de el de la primul puf. Un buchet floral-fresh, noua semnătură a femeilor încrezătoare, puternice, care radiază de frumusețe și energie.

mon rouge bloom in love

Dacă vreți să vă bucurați de aroma zilelor de vară, Mon Rouge! Bloom in Love este răspunsul. O explozie florală care energizează și îți ascute simțurile – de încercat, neapărat!

Noul parfum a fost creat de o talentată parfumieră franceză, Caroline Dumur, de la IFF (International Flavors and Fragrances) Paris, creatoare a mai multor parfumuri, printre care și prima variantă a renumitului Mon Rouge!. Pe contul ei de Instagram, Caroline Dumur își mărturisește crezul, citîndu-l Pablo Picasso: “Quand je n’ai pas de bleu, je mets du rouge.” (Când nu am albastru, pun roșu).  Caroline a mers pe roșu și de data asta, iar rezultatul e un succes internațional. Mon Rouge Bloom in Love este descris de însăși creatoarea lui: „Un buchet floral vibrant, în care Iasomia explozivă se contopește cu esența senină de Néroli, trezite de personalitatea acidulată și luminoasă a Bergamotei”.

YR Mon Rouge Bloom in Love

Buchetul Mon Rouge! Bloom in Love

Buchetul Bloom in Love are arome citrice de bergamotă și neroli (flori de portocal amar), plus inconfundabila iasomie.

BERGAMOTĂ – O notă acidulată pentru o prospețime luminoasă.

NEROLI – O notă florală vibrantă pentru o deschidere captivantă.

IASOMIE – O notă florală explozivă pentru o feminitate asertivă.

Parfum realizat cu drag în Franța.

Parfumul conține 89% ingrediente de origine naturală.

Conține alcool 100% de origine vegetală. 

Vaporizator din sticlă reciclabilă.

Ambalaj din carton provenit din păduri gestionate durabil. Luați în considerare sortarea selectivă.

BREAKING NEWS: De astăzi 2 februarie și până pe 15 februarie toate parfumurile Yves Rocher au o reducere de 30%, online și în magazine. Spor la cumpărături!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.