Melkior lansează farduri de obraz cu sclipiri irizate

Este exact ceea ce face noul fard irizat de obraz de la Melkior. Dacă ești în căutarea unor farduri de obraz care iluminează tenul, colorându-l delicat, încearcă cele două nuanțe Coral Glace și Rose Glace, nou lansate la Melkior, în ediție limitată.

Indiferent dacă obișnuiești să te machiezi zilnic sau doar la ocazii, imposibil să nu știi ce miracole poate face pentru ten o simplă tușă de fard de obraz. Aceasta poate transforma în câteva secunde un look obosit și palid într-unul bronzat, cu un aspect sănătos și plin de energie. Fardul irizat de la Melkior aduce, pe lângă culoarea din obraji, și o strălucire specială, transparentă.

Fardul irizat de obraz de la Melkior se găsește în două culori de roz glasat, cu aspect natural – Coral și Rose – a cărei intensitate o poți controla prin cantitatea de cantitatea de fard aplicată.

De ce să folosești noile farduri irizate de obraz:

  • Au culori luminoase, strălucitoare, care schimbă instant aspectul feței
  • Se aplică uniform, fără să păteze.
  • Au o textură catifelată și mătăsoasă
  • Sunt ușor de întins și de aplicat.
  • Au o compatibilitate excelentă cu pielea.

Cum se aplică: Stiliștii Melkior susțin că aplicarea este simplă și se poate face rapid.

  • Fardul de obraz irizat se aplică prin miscari circulare, cu o pensulă kabuki sau cu o pensulă pentru pudră, astfel: pe pomeți spre tâmple, dacă ai fața rotundă și vrei să scoți în evidență pomeții sau pe centrul obrajilor, în prelungirea verticalei irisului, dacă ai fața lungă și vrei să o rotunjești.
  • Dacă vrei să obții un efect de pomeți înalți, poți să prelungești tușa de blush în sus, spre coada ochiului.

Truc: Zâmbește-ți în oglindă când aplici fardul de obraz. Astfel ti se vor evidenția pomeții și vei ști cu precizie care este zona care se îmbujorează în mod natural și pe care poți să aplici blush-ul.

Cum se curăță pensulele:

Pensulele pentru aplicarea fardului sunt un depozit ideal pentru bacterii, de aceea trebuie curățate săptămânal, iată cum:

  • Nu cufunda pensulele cosmetice în apă, deoarece apa poate deteriora liantul care fixează perii.
  • În schimb, poți ține pensula cu perii în jos sub jet de apă, evitând baza de prindere a perilor. Șterge pensula ușor cu sampon delicat și apoi clătește-o în acelasi mod, sub jet de apă.
  • Lasă pensulele să se usuce în mod natural, în poziție orizontală.
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.