Gama Elixir Jeunesse de la Yves Rocher conține o plantă din Madagascar, cu proprietăți uluitoare (P)

Soarele, frigul, poluarea, mâncarea, gravitația! – toate acționează permanent împotriva frumuseții tenului. Efectele lor nu se văd de azi pe mâine, dar apar mai curând decât crezi, dacă nu le tratezi. Cu ce să le tratezi? Cu gama Elixir Jeunesse de la Yves Rocher, care pare să fie formula ideală de protecție împotriva îmbătrînirii tenului: ser elixir cu dublă acțiune asupra tenului, cremă regeneratoare de zi și de noapte, gel micelar demachiant, roll-on pentru ochi și mască pentru ten – vedeți în continuare ce-mi place la fiecare.

Elixir JeunesseE adevărat, vârsta contează. Și moștenirea genetică. Dar, spun experții, că numai 20% din proces. Restul de 80% din semnele de îmbătrânire cutanată își au originea în agresiunea mediului: soare, vânt, praf, poluare. Pare incredibil, dar factorii externi sunt cei mai mari ai agresori ai pielii, prin acțiunea oxidativă a radicalilor liberi.

Chimiști și dermatologi din toată lumea se străduiesc de zeci de ani să găsească elixirul tinereții tenului, cu mai mult sau mai puțin succes. Ce înseamnă o formulă dermatologică „de succes”? Una pe care să o folosești fără prea multă bătaie de cap, care să acționeze subtil, în timp, să fie fabricată din plante cultivate organic și – mai ales – în buget!

Ce este extractul super concentrat de aphloia

Știu, n-ai auzit de aphloia. Nici eu, până la Yves Rocher. Cercetătorii Cosmetique Vegetale Yves Rocher au studiat proprietățile plantei aphloia, originară din Madagascar, despre care au descoperit că are capacitatea extraordinară de auto-regenerare și auto-protecție împotriva agresiunilor mediului.

Elixir Jeunesse - Feuilles d'Aphloia

Frunze de Aphloia

Astfel a apărut extractul super concentrat de aphloua, obținut printr-un procedeu exclusiv, brevetat de cercetătorii Yves Rocher sub numele de NAT (Natural Assimilation Technology). Acest extract protejează tenul împotriva agresiunii mediului și ajută la repararea structurii de colagen din piele.

Specialiștii YR susțin că acest extract super concentrat de aphloia NAT pătrunde și difuzează în straturile pielii, unde este asimilat și metabolizat de celulele din derm și epiderm (teste in vitro).

Nu știu cum e in vitro, dar „in vivo”, experiența e excelentă. Eu îl folosesc de două săptămâni. Cremele sunt extrem de hidratante, se absorb rapid în piele. Dacă „uit” să le folosesc, simt imediat cum „mă trage” fața. Nu am întinerit brusc în două săptămâni, dar cu siguranță am rezolvat problema hidratării și protecției tenului. Pentru că Elixir Jeunesse face exact ce promite: intră în piele, o hidratează, îi menține elasticitatea, stă între tenul tău și factorii de poluare, ca un scut împotriva deteriorării celulare.

Elixir Jeunesse, 6 produse pentru un ritual complet de frumusețe detox

  • Cremă reparatoare de zi – 89 lei/50 ml – are o textură gel-cremă, care se absoarbe rapid în piele. Hidratează pielea, o protejează, îi dă luminozitate.
  • Ser elixir cu dublă acțiune pentru tinerețea tenului – 95 lei/30 ml. Se aplică pe față 1-2 picături, înainte de crema hidratantă. Împreună, fac minuni. Pielea respiră din nou, tenul este mai luminos, mai neted, cu riduri mai puțin accentuate.
  • Cremă reparatoare de noapte 89 lei/50 ml. Crema de noapte este ceva mai consistentă decât cea de zi. Aplic-o cu o oră-două înainte de culcare, ca să aibă timp să se absoarbă în întregime în piele, și nu pe pernă.
  • Gel micelar demachiant – 45 lei/200 ml
  • Roll-on antioboseală pentru zona ochilor – 70 lei/15 ml
  • Mască pentru detoxifierea tenului – 79 lei/75ml. Are o concentrație mai mare de aphloia, ceea ce înseamnă că și acțiunea ei e mai puternică. Se aplică pe față de două ori pe săptămână, în strat gros, evitând zona ochilor. O lași 5-10 minute să se absoarbă, apoi ștergi excesul cu o dischetă demachiantă. Efectul e wow! Aplică apoi crema hidratantă și o să vezi diferența.

Formule testate sub control dermatologic, ambalaje realizate prin eco-concepție (în cutii de sticlă reciclabilă și un flacon ce conține 25% plastic reciclat).

Mai multe despre extractul super-concentrat de Aphloia găsești aici.

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.