Nioxin Night Density Rescue acționează în timp ce dormi

Îți face părul mai des, mai frumos și mai rezistent. Nioxin Night Density Rescue este primul tratament leave-in cu acțiune pe timpul nopții. Reduce căderea părului asociată stresului oxidativ, iar timpul de somn este ideal pentru refacerea organismului, așadar și pentru scalp și firul de păr.

NIOXIN NIGHT DENSITY RESCUE 149 leiStudii recente indică faptul că radicalii liberi pot determina căderea părului. S-a observat că persoanele care se confruntă cu pierderea părului au un nivel mai crescut de oxidare a celulelor scalpului. Iar noaptea este momentul optim de a lupta cu radicalii liberi, când organismul este programat să se odihnească și să-și refacă forțele. Este o oportunitate excelentă de a folosi acest timp pentru a îngriji părul și scalpul.

Corpul uman se reglează în acord cu ritmurile circadiene, care reglează funcțiile organismului. Acestea sunt esențiale pentru funcționare în timpul zilei și regenerare în timpul nopții. Ziua, corpul are tendința să se protejeze împotriva agresiunilor mediului. De aceea scalpul produce mai mul de sebum ziua decât pe timpul nopții, când este mai vulnerabil la factorii de mediu și deteriorare. Noaptea este dedicată regenerării celulelor și deci și a scalpului.

Este momentul perfect de acțiune pentru Nioxin Night Density Rescue, primul tratament leave-in pentru păr în timp ce dormi. Tratamentul reduce căderea părului generată de stresul oxidativ. Cum? Cu ajutorul antioxidanților.

Formula Night Density Rescue are la bază tehnologia revoluționară Nioxydine24, despre care s-a dovedit clinic că reduce căderea părului asociată stresului oxidativ. Produsul conține antioxidanți puternici precum vitamina E, extract de rădăcină de ghimbir, cafeină și biotină. Aceștia neutralizează radicalii liberi pentru a asigura sănătatea scalpului.

Night Density Rescue se aplică noaptea, direct pe scalp, cu ajutorul pipetei. Are un miros plăcut, pătrunde rapid în piele și nu lasă urme pe pernă. Este potrivit pentru toate tipurile de păr.

Tratament Nioxin Night Density Rescue de seara pentru par, 70 ml, îl găsești la salon sau aici.

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.