Secretele unui păr frumos cu Nioxin (P)

Câteva noutăți de îngrijire și styling și secretele unui păr frumos și sănătos, dezvăluite de experții Nioxin: un șampon uscat care dă volum instantaneu coafurii, două produse de styling nou nouțe pentru fixare și texturare și un tratament excelent pentru sănătatea părului…

nou de la nioxinInstant Fullness șampon uscat

Specialiștii Nioxin au găsit soluția rapidă prin care îți poți împrospăta imediat coafura. Șamponul uscat Instant Fullness. Un produs inovator, cu efecte WOW. Un tratament de curățare. Atuul lui? Nu încarcă firul de păr și îi oferă textură și volum în doar câteva secunde.

Nioxin Instant Fullness are la bază o formula inovatoare care încorporează tehnologia FUSION FIBRIL™. Aceasta acționează în câteva secunde cu scopul de a crea un păr mai bogat și mai dens. Cu Nioxin Instant Fullness, printr-o singură pulverizare, te alegi cu un păr revitalizat. Și cu un aspect mai dens și mai bogat.

Tehnologia personalizată susține densitatea părului și fortifică firul chiar de la rădăcină pentru a da mai multă suplețe.  În plus, cu Nioxin Instant Fullness părul devenine ușor de pieptănat și de coafat, iar scalpul este împrospătat.

Preț recomandat – 66 de lei

nou de la nioxin Styling cu Thickening Gel și Definition Creme

Pentru o coafură impecabilă, mixează o cantitate mică de Thickening Gel și Definition Creme.

  • Thickening Gel are o formulă concentrată, care dă formă și textură coafurii. Ofera și strălucire, fără să încarce părul.
  • Definition Creme  este o cremă anti-frizz de netezire care fixează, definește și dă o textură stylish părului. Lasă părul ușor la atingere și strălucitor.

Împreună, fac minuni cu părul tău și coafura. Îți dau un control mai ferm al părului și fixare, în special pentru firul cu textură medie și groasă.

Preț: Thickening Gel – 79 lei; Definition Creme  – 79 lei

De ce e importantă exfolierea scalpului

Părul care nu are ca fundament un scalp sănătos este ca un copac fără rădăcini viguroase. Se poate rupe oricând  și devine incapabil să se hrănească și să crească sănătos și frumos. Exfolierea periodică este exact ce îi trebuie părului pentru a-și recăpăta vigoarea. Iată ce face și de ce e bine să o incluzi în ritualul de îngrijire a părului.

Alina Rau, lead trainer Nioxin România, ne spune de ce e bine ca, din când în când, să faci o exfoliere ușoară a scalpului:

  1. Exfolierea înlatura celulele moarte și sebumul în exces;
  2. Previne căderea părului;
  3. Desfundă porii prin eliminarea reziduurilor lăsate de produsele de styling;
  4. Calmează senzația de scalp iritat, pruritul (mâncărimi);
  5. Stimulează circulația în scalp, susținând în acest mod creșterea părului.

Poți beneficia de tratament de exfoliere a scalpului în saloanele partenere Nioxin. Scalp Renew Dermabrasion este un serviciu ale carui rezultate sunt imediate. Acesta acționează asemenea unui tratament facial, dar pentru scalp. Ajută la regenerarea pielii capului cu până la 34% mai rapid decât în cazul unui scalp netratat. Indepărtează celulele moarte și sebumul excesiv. Tratamentul se repetă la un interval de 30-45 de zile.

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.