Repêchage Fusion: un ten perfect și răsfățuri senzoriale (P)

Repêchage Fusion, noua linie de tratamente expres măști spa ale brandului, promite nu doar un ten perfect, dar și o adevărată experiență senzorială. Atinge, miroase, gustă! Arome delicioase – ciocolata, fructele de pădure, pudra de matcha și dovleacul sau vanilia – se combină cu ingrediente de cea mai bună calitate din mare (alge) și de pe uscat (argile). Gama include 4 măști pentru acasă, un produs hidratant pentru față și corp și încă unul pentru curățare.

Repechage Fusion măști de față și răsfățuri spa pentru acasă

Repêchage Fusion, măști de față cu ingrediente gourmet

Tratamentele și măștile FUSION sunt adevărate răsfățuri aromate, realizate din ingrediente naturale, care ne hidratează tenul, îl curăță, îl hrănesc și îi dau luminozitate.

Berryfina, masca pentru luminozitate. Conține afine, căpșune, pudră de sfeclă roșie, ingrediente bogate în vitaminele A si C, care au rolul de a normaliza Ph-ul pielii și a echilibra tenul, asigurându-i protecție antioxidantă superioară.

Pumpkinfina, masca cu multivitamine. Dovleacul este o bogată sursă de vitamina A,  care calmează tenul iritat și catifeleaza pielea, și de vitamina C, un important antioxidant. Mai conține enzime și acizi alfa hidroxilici (AHA) pentru luminozitate și uniformizare.

Chocofina, masca de hidratare. Pudra de cacao este recunoscută pentru cantitatea mare de flavonoide pe care le conține și rolul lor în protecția pielii, stimularea circulației și  hidratare.

Matchafina, masca de curățare. Pudra de matcha (frunze de ceai verde cultivate și procesate prin procedee speciale) este foarte bogată în clorofilă. Catehinele conținute în ea sunt antioxidanţi puternici și au proprietăți de calmare pentru piele. Față de alte ceaiuri verzi, pudra de matcha conține o concentrație crescută de polifenoli care anulează efectul radicalilor liberi, al poluării și al razelor UV. În plus, aceasta regenerează celulele, reuşind să amâne îmbătrânirea pielii dar şi să ajute la vindecarea rănilor şi ameliorarea eczemelor şi a rozaceei.

Repechage Fusion măști de față cu ingrediente gourmet

Baza măștilor Repêchage Fusion pentru acasă o constituie argila caolinică, ce curăță în profunzime și netezește pielea; ilite, un mineral din argilă, care ajută la îndepărtarea excesului de sebum, precum și la curățarea și exfolierea profundă, și pulbere de  diatomee de pământ, o rocă sedimentară naturală, care ajută la tonifierea tenului, diminuând apariția imperfecțiunilor pielii. Acestor ingrediente li se adaugă complexul de alge marine Laminaria Digitata, sursa naturală de 12 aminoacizi, 18 aminoacizi și 42 de oligoelemente cu proprietăți antioxidante, nutritive și hidratante. Ritualul de îngrijire pentru acasă este completat de un gel de curățare foarte blând, a cărui formulă include extract din alga laminaria digitata, cu uleiuri derivate din plante și un produs hidratant și calmant – un souffle bogat în ulei de cocos organic, aloe vera, mușețel, vanilie și ceai de rooibos.

Repechage Fusion

Professional Brands Marketing & Distribution este lider pe piața profesională de îngrijire a părului din România, având un istoric de 22 de ani. 22 de ani de parteneriat cu saloanele de frumusețe alături de renumitele branduri profesionale pentru păr: WELLA Professionals, LONDA Professional, SYSTEM PROFESSIONAL, SEBASTIAN Professional și NIOXIN.

În noiembrie 2013, Professional Brands Marketing & Distribution și-a extins aria de activitate prin lansarea diviziei SKIN CARE & SPA. Primele branduri incluse în portofoliul acestei divizii sunt REPÊCHAGE și RICA, două branduri profesionale recunoscute la nivel internațional pentru rolul pe care îl au în evoluția industriei cosmetice. În septembrie 2015, Natùrys intră în portofoliul diviziei cu produse și tratamente cosmetice profesionale certificate BIO.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.