Alexandre Eram, despre rujul personalizat Melkior Blood

Melkior a lansat o nouă colecție de 4 rujuri lichide de culoarea sângelui, Blood Collection. Ambalate în fiole asemănătoare celor de laborator și etichetate conform celor 4 grupe de sânge, noile rujuri promit să cucerească inimile femeilor. Alexandre Eram, despre ideea noii colecții: „Eu cred că astăzi nu mai vindem un produs, vindem un concept, o poveste care încântă oamenii, o idee care le face plăcere, care le dă o speranță, un lucru despre care ei pot să vorbească”.

ruj lichid melkior blood collection

Cum v-a venit ideea sa creati acest produs?

Alexandre Eram: Tot cautand si cautand, ne-am oprit la un lipstick rosu pentru ca orice femeie, indiferent de varsta, isi doreste un ruj rosu. Rujul lichid rosu este ca sangele, apoi am vazut un flacon in care se colecteaza sangele si asa ne-a venit ideea unui recipient de forma unei eprubete.

Si sloganul campaniei?

Alexandre Eram: „Pasiunea pentru ruj este in sangele tau.” Perfect adevarat! Si am creat tot conceptul in jurul acestei idei. Si am mers mai departe; pentru ca suntem diferiti, acest lucru este foarte important, asa ca am vrut sa personalizam un produs pentru fiecare, sa simta fiecare ca rujul sau e unic.

In functie de cele 4 grupe sanguine, am creat 4 rujuri lichide: 0, A, B, AB. Le-am dat astfel oamenilor posibilitatea de a alege ce tip de ruj vor ei in functie de dorinta lor, nu in functie de ce hotaram noi. Suntem intr-o perioada cand oamenii trebuie sa aleaga produsul lor, exact ce se potriveste pentru ei.

Eticheta se personalizeaza?

Alexandre Eram: Da, face parte din concept. Am creat o eticheta exact cum se gaseste la spital. Daca cineva vrea sa-si personalizeze rujul, in Magazinele Melkior se poate scrie numele persoanei pe eticheta. Este un lipstick amuzant pe care poti sa-l porti in geanta, are un design dragut si sigur prietenele tale si-l vor dori.

De ce lansarea in octombrie?

Alexandre Eram: Am ales lansarea in octombrie, totul se potriveste cu perioada aceasta de Halloween, cand oamenii se mascheaza si se machiaza tematic, asa ca este exact perioada buna pentru noul Melkior Blood Lipstick.

Care sunt atributele acestui Ruj Lichid Blood Collection?

Alexandre Eram: In afara de concept, design si trend, produsele Melkior trebuie sa fie la cel mai inalt standard, calitate, performanta, ingrediente. Este cazul si noului ruj, de aceea este un produs exceptional. De ce este exceptional? Stiti ca rujul mat a tot evoluat in ultimul timp, exista pe piata ruj mat care usca buzele si Melkior a inventat un ruj mat hidratant astfel incat sa nu simti buzele uscate. Noul Ruj Lichid Blood Collection este ultima versiune si ultima generatie de ruj mat care a devenit catifelat si satinat. Efectul pe buze este senzational. Bineinteles ca este un ruj rezistent, hidratant, cu o formula imbunatatita.

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.