La Collection Parfums, lansarea anului la Yves Rocher

La Collection Parfums: formule naturale, responsabile, de calitate. Respectând aceste principii și folosind expertiza franceză, specialiștii Yves Rocher au lansat toamna asta o colecție de parfumuri 100% vegane, cu ingrediente de origine naturală, provenite din sectoare sustenabile și controlate. Cele 9 parfumuri, în 9 mixuri de arome și combinații, sunt o noutate absolută, pentru toate gusturile: florale, fructate, senzuale, condimentate, exotice, lemnoase etc.

La Collection Parfums Yves Rocher 2019

 

Despre Yves Rocher știți deja: cosmetice vegetale, inovatoare, prietenoase cu corpul nostru și cu natura, în ambalaje reciclabile. Parfumeria Yves Rocher este expresivă și accesibilă. Cele 9 parfumuri respectă planeta și pe fiecare dintre noi. Sunt produse local în fabricile din Bretania, gândite eco și reciclabil.

La Collection Parfum este o colecție de emoții inspirate de natură. Fiecare aromă captează un moment magic petrecut în natură: o rază caldă de soare, o bucățică de cer albastru sau înstelat, un buchet de flori, briza sărată a mării…

 

  • SEL D’AZUR, fresh citric: grepfrut din Israel, lemn de cedru din Virginia, vetiver din Haiti
  • TROPICALE TENTATION, fresh fructat: floare de Osmanthus din China, coajă de portocală amară
  • MATIN BLANC, floral fresh: flori de portocal din Maroc, neroli, bergamotă din Italia
  • GARDEN PARTY, floral rosé: trandafir damascena din Turcia, mentă creață din SUA
  • PLEIN SOLEIL, floral onctuos: tuberoză din India, cardamom din Guatemala, lemn de santal din Australia, ylang-ylang din Insulele Canare
  • SABLE FAUVE, senzual oriental: boabe de tonka, rășină de benzoin din Laos, floare de cistus din Spania
  • CUIR DE NUIT, senzual vanilat: vanilie din Papua Noua Guinee, cacao din Coasta de Fildeș, cafea din Brazilia, piper roșu din Mauritius
  • AUTOUR DE MINUIT, senzual misterios: iris din China, mandarină din Italia, patchouli din Indonezia, vetiver din Haiti
  • NOUVEAU GENRE, senzual lemnos: pathouli din Indonezia, boabe de tonka

La Collection Parfums YR

 

Noua colecție de parfumuri a fost concepută de mari parfumeri francezi, iată ce spun trei dintre ei:

Amandine Clerc Marie: „Am o adevărată pasiune pentru materiile prime excepționale. Punerea lor în valoare, mai presus de toate (…) reprezintă pentru mine o sursă de plăcere nesfârșită.”

Fabrice Pellegrin: „Simplitatea e semnătura mea. Aceasta își propune să pună în valoare frumusețea ingredientului.”

Marie Salmagne: „Îmi place să fiu îndrăzneață, să încerc asocieri inedite, să explorez materialul într-o lumină nouă, să dau un chip suprinzător unei figuri cunoscute, să descopăr noi căi și să lucrez cu materii despre care nu știu prea multe.”

Lansarea în România a noilor parfumuri Yves Rocher La Collection Parfums a avut loc la început de septembrie, la The Wedding House, în cadrul unui eveniment glam, inspirat, ca și parfumurile. Fiecare aromă a fost însoțită de o rochie de seară creată special pentru a ilustra emoțiile fiecărui parfum.

La final, nu putem decât să vă invităm într-unul dintre magazinele Yves Rocher, pentru a le testa pe fiecare și a vă alege aroma preferată. Toate sunt apă de parfum, preț: 229 lei/100 ml, le găsiți și pe site.

La Collection Parfums

Mihaela Doina Radulescu
follow me
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.