6,178

La Collection Parfums, lansarea anului la Yves Rocher

La Collection Parfums: formule naturale, responsabile, de calitate. Respectând aceste principii și folosind expertiza franceză, specialiștii Yves Rocher au lansat toamna asta o colecție de parfumuri 100% vegane, cu ingrediente de origine naturală, provenite din sectoare sustenabile și controlate. Cele 9 parfumuri, în 9 mixuri de arome și combinații, sunt o noutate absolută, pentru toate gusturile: florale, fructate, senzuale, condimentate, exotice, lemnoase etc.

La Collection Parfums Yves Rocher 2019

 

Despre Yves Rocher știți deja: cosmetice vegetale, inovatoare, prietenoase cu corpul nostru și cu natura, în ambalaje reciclabile. Parfumeria Yves Rocher este expresivă și accesibilă. Cele 9 parfumuri respectă planeta și pe fiecare dintre noi. Sunt produse local în fabricile din Bretania, gândite eco și reciclabil.

La Collection Parfum este o colecție de emoții inspirate de natură. Fiecare aromă captează un moment magic petrecut în natură: o rază caldă de soare, o bucățică de cer albastru sau înstelat, un buchet de flori, briza sărată a mării…

 

  • SEL D’AZUR, fresh citric: grepfrut din Israel, lemn de cedru din Virginia, vetiver din Haiti
  • TROPICALE TENTATION, fresh fructat: floare de Osmanthus din China, coajă de portocală amară
  • MATIN BLANC, floral fresh: flori de portocal din Maroc, neroli, bergamotă din Italia
  • GARDEN PARTY, floral rosé: trandafir damascena din Turcia, mentă creață din SUA
  • PLEIN SOLEIL, floral onctuos: tuberoză din India, cardamom din Guatemala, lemn de santal din Australia, ylang-ylang din Insulele Canare
  • SABLE FAUVE, senzual oriental: boabe de tonka, rășină de benzoin din Laos, floare de cistus din Spania
  • CUIR DE NUIT, senzual vanilat: vanilie din Papua Noua Guinee, cacao din Coasta de Fildeș, cafea din Brazilia, piper roșu din Mauritius
  • AUTOUR DE MINUIT, senzual misterios: iris din China, mandarină din Italia, patchouli din Indonezia, vetiver din Haiti
  • NOUVEAU GENRE, senzual lemnos: pathouli din Indonezia, boabe de tonka

La Collection Parfums YR

 

Noua colecție de parfumuri a fost concepută de mari parfumeri francezi, iată ce spun trei dintre ei:

Amandine Clerc Marie: „Am o adevărată pasiune pentru materiile prime excepționale. Punerea lor în valoare, mai presus de toate (…) reprezintă pentru mine o sursă de plăcere nesfârșită.”

Fabrice Pellegrin: „Simplitatea e semnătura mea. Aceasta își propune să pună în valoare frumusețea ingredientului.”

Marie Salmagne: „Îmi place să fiu îndrăzneață, să încerc asocieri inedite, să explorez materialul într-o lumină nouă, să dau un chip suprinzător unei figuri cunoscute, să descopăr noi căi și să lucrez cu materii despre care nu știu prea multe.”

Lansarea în România a noilor parfumuri Yves Rocher La Collection Parfums a avut loc la început de septembrie, la The Wedding House, în cadrul unui eveniment glam, inspirat, ca și parfumurile. Fiecare aromă a fost însoțită de o rochie de seară creată special pentru a ilustra emoțiile fiecărui parfum.

La final, nu putem decât să vă invităm într-unul dintre magazinele Yves Rocher, pentru a le testa pe fiecare și a vă alege aroma preferată. Toate sunt apă de parfum, preț: 229 lei/100 ml, le găsiți și pe site.

La Collection Parfums

follow me

Mihaela Doina Radulescu

managing editor at 24life.ro
Jurnalist, cu experiență de peste 20 de ani în presă (BBC București, revistele Viva! și Avantaje), vă invit să vă bucurați de un jurnalism de calitate (interviuri, reportaje, știri, documentare) și promovare inteligentă (PR, copywriting, creative writing), de data asta pe 24life.ro. Motto: ”Life is an experiment. The more experiments you make the better”
Mihaela Doina Radulescu
follow me
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.