Neroli Life Beauty Studio ne așteaptă cu un nou design și o terapie inovatoare

Am descoperit la Neroli Life o atmosferă îmbietoare și terapii eficiente de înfrumusețare și relaxare, despre care m-am gândit să vă spun și vouă. Studioul de înfrumusețare NEROLI Life are, începând din această toamnă, un nou design interior și un serviciu/produs nou, astfel încât cei care îi trec pragul să beneficieze de o atmosferă relaxantă și să se bucure de noile tehnologii non-invazive în domeniul frumuseții și sănătății.

Cel mai recent serviciu din portofoliul studioului de înfrumusețare este o inovație: Terapia și Tratamentul Facial si Corporal cu Ioni Negativi, considerați „vitaminele aerului. Dermionologia alcalinizează și ionizează corpul și crește capacitatea fizică și psihică a organismului.

Aparatul Dermio Care, fabricat de producătorul german Weyergans, produce ioni negativi atât în scop medical, cât și pentru înfrumusețare și stare de bine, în general. Ionii negativi stimulează producția naturală de colagen, intensifică metabolismul celulelor, întărește sistemul imunitar, intensifică acțiunea produselor faciale și corporale utilizate la tratamente și trateaza și ameliorează multiple afecțiuni, astfel încât rezultatele apar încă de la prima ședință, fără durere, fără injecții.

NEROLI Life: tratamente faciale și corporale de regenerare, masaje de relaxare și terapeutice și terapii alternative.

NEROLI Life este un stil de viață și s-a născut din pasiune pentru frumusețe și starea de bine. Aflat într-o zonă centrală ușor accesibilă, Piața Victoriei – Dorobanți, studioul de înfrumusețare NEROLI Life le oferă clienților tratamente faciale și corporale de regenerare, masaje de relaxare și terapeutice și terapii alternative. Doamnele, dar și domnii, beneficiază de consiliere gratuită și de servicii personalizate, fie că sunt pachete de abonamente sau terapii individuale.

Claudia Radu, fondator NEROLI Life, Massage & Beauty Therapist a descoperit de mai bine de 8 ani domeniul terapiilor alternative, după ce a lucrat în domenii diverse de activitate: „Terapiile alternative m-au fascinat, ele reprezintă un domeniu misterios și foarte profund. Pentru ca ele să funcționeze este necesară o singură condiție: cel care le practică, terapeutul, să fie o persoană sinceră cu sine în primul rând, perseverentă, cu iubire pentru semeni și cu un anumit nivel spiritual“.

Claudia Radu a lucrat și s-a perfecționat în centre de înfrumusețare și spa-uri din țară și din afara țării și a participat la numeroase cursuri și seminare de dezvoltare personală și în domeniul Beauty.

Pentru detalii și programări NEROLI Life: Claudia Radu, tel: 0745 468 225, email: claudiaradu.mail@gmail.com, pagina de facebook.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.