Mon Evidence, o gură de aer proaspăt pe piața parfumurilor

Lasă mobilul. Închide ochii, ascultă liniștea. Conectează-te cu sinele interior și cu natura. Simți energia? Așa au făcut Annick Menardo și Olivier Cresp când au creat Mon Evidence, cel mai nou parfum de la Yves Rocher. Notele proaspete, florale și ierboase, amintesc de lucrurile simple pe care le iubim și ne conectează cu natura.

Alergăm neobosiți, întâlnim oameni noi, călătorim și învățăm, viața înseamnă agitație și planuri. Dar și joacă. Și iubire. Într-o lume nebună, asaltată de informație și acțiune, un moment de respiro e binevenit. Un moment în care să ne gândim doar la noi, la natură, la sinele nostru: luminos, bucuros, incandescent precum o flacără scânteietoare. Este ceea ce și-au dorit creatorii acestui parfum să simțim, mirosindu-l.

Mon Evidence, un parfum chypre floral fructat, cu note ademenitoare:

  • Trandafir Damascena, originar din Isparta (Turcia). Natura absolută a acestui trandafir este un mix de note bogate, florale, ierboase și animale
  • Vanilie de Madagascar, senzuală, o armonie de arome subtile, dulci, fierbinți, prăjite, lemnoase.
  • Ulei esențial de mandarină, obținut prin extracție din coaja fructului și care oferă parfumullui o prospețime acidulată, cu note dulci, de citrice.
  • Esență de patchouli, cu note lemnoase, balsamice, ierboase, bogat olfactive, care dau parfumului strălucire și mister.

Pentru Anick Menardo, creația este un act solitar. Plăcerea ei se naște și crește odată cu parfumul. Ea consideră că fiecare esență are o amprentă sufletească unică.

Gurmand și rafinat, Olivier Cresp îmbină armonios în creațiile lui spiritul calm și observația.

Colecția Evidence, best seller din 2003, dechide un nou capitol

În 2003 a apărut Comme une Evidence, un parfum chypre modern, chic și atemporal, pilonul principal al colecției de parfumuri Yves Rocher, cu peste 2,5 milioane de sticluțe vândute în lume, numai în 2017.

În 2018, povestea se continuă cu un nou capitol olfactiv: Mon Evidence, o armonie chypre fructată, de data asta. Noul parfum îți promite eliberarea de constrângeri și reconectarea cu sinele interior. Capacul din lemn de frasin amintește de legătura cu natura.

Apă de parfum Mon Evidence 189 lei/50 ml

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.