Monografia Teatrului Nottara, cadou de Ziua Națională a Lecturii

De Ziua Națională a Lecturii, Teatrul Nottara oferă un cadou tematic celor care vor cumpăra bilete de la agenție pentru spectacolele programate în perioada următoare. Astfel, primele 20 de persoane care vor alege data de 15 februarie 2022 pentru a face o vizită casei de bilete de pe bd. Magheru nr. 20 pentru a cumpăra bilet(e), vor primi cadou monografia Teatrului Nottara – În pas de teatru pe bulevard de Claudia Dimiu și Daria Dimiu, realizată cu prilejul împlinirii a 70 de ani de existență.

Monografie Nottara

Legătura dintre teatru și lectură este incontestabilă. Orice spectacol are la bază un text. Lectura piesei este primul pas în orice nou proiect. Înainte să fie mișcare, costume, decor, muzică și lumini, teatrul este cuvânt scris, însușit de actori.

„Orice demers care încurajează cititul nu poate decât să ne bucure, iar acest cadou este modul nostru de a susține această inițiativă. Teatrul Nottara își  propune să ajute oamenii să descopere plăcerea lecturii, prin spectacole-lectură cu intrare gratuită și prin proiecte speciale. Am realizat un audiobook cu romanul Enigma Otiliei de George Călinescu, am înregistrat, în timpul pandemiei, povești citite de actorii teatrului și le-am distribuit în mediul on line”, declară Marinela Țepuș, managerul instituției.

Dacă vă doriți, în dar, cartea În pas de teatru pe bulevard, agenția de bilete Teatrului Nottara vă așteaptă marți, 15 februarie 2022, între orele 10.00-20.00.

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.