Natùrys în România

NaturysAstăzi s-a lansat Natùrys, brandul de cosmetice profesionale certificate BIO al companiei italiene Bema Cosmetici. Natùrys are în portofoliu produse cosmetice profesionale 100% naturale certificate BIO, dedicate îngrijirii tenului și corpului.

Professional Brands M&D lansează Natùrys brand profesional de cosmetice certificate BIO distins în 2008 cu premiul „Cel mai bun brand de produse BIO al anului” în cadrul concursului organizat de Cosmopolitan Hong Kong.   Este un brand al companiei italiene Bema Cosmetici, cu o experiență de peste 40 de ani în cosmetica profesională. Bema Cosmetici s-a lansat ca o afacere de familie (proprietarul ei e farmacist) și a rămas astfel de-a lungul anilor,  când a pus accentul pe calitate, iar investiția permanentă în cercetare și ingredientele  BIO-organice au făcut diferența.

IMG_1712aaaaaNatùrys conține două mari lunii de produse: una pentru îngrijirea feței și una pentru îngrijirea corporală.

Linia destinată îngrijirii tenului are la rândul ei trei game: Vanity Routine, Limyè și Advance Solution Lifting Viso. Cea mai bogată este colecția Vanity Routine. Aceasta include cinci colecții: Essential, Hidratare, Purificare, Anti-age și Piele sensibilă.

Linia de produse destinate corpului are două colecții: Slimming Evolution și Advance Solution Lifting Seno. Ele vizează corectarea celulitei, tonifierea, drenarea și creșterea fermității pielii, precum și liftingul sânilor.

NaturysDe ce Natùrys?

  •  Conține extracte din plante cultivate bio, nemodificate genetic, fără pesticide sau îngrășăminte sintetice. Toate produsele Natùrys utilizează extracte obținute din plante provenite din agricultura ecologică.
  •  Are o concentrație ridicată de principii active cu putere mare de absorbție în piele, pe timp îndelungat. Extractele sunt obținute prin evaporarea completă a soluțiilor extractive. Astfel că produsele au o concentrație de principii active foarte ridicată, în medie de 5 ori mai mare decât a altor produse de pe piață. În plus, emulsiile cu „cristale lichide” din compoziția produselor asigură o absorbție lentă și constantă timp de 18/24 de ore de la aplicare, garantând o acțiune eficientă și prelungită.
  •  Are acțiune imediată și de durată, conține polizaharide cu acțiune antibacteriană, antibiotică, fotoprotectoare, antioxidantă.
  •  Nu conține conservanți sau coloranți. Produsele Natùrys nu conțin conservanți de sinteză. În locul acestora sunt utilizate extractele din scoarță de salcie, vitamina E și phytostab Phytostab-ul este punctul forte al studiilor făcute de către Laboratoarele Natùrys, fiind un complex de uleiuri esențiale care inhibă dezvoltarea de microorganisme.
  • Nu conțin nichel, crom, cobalt și au un risc minim de apariție a alergiilor cutanate.

Pentru mai multe informații despre Bema Cosmetici și produsele Natùrys: http://www.bemacosmetici.it/ și pagina de Facebook Natùrys România: https://www.facebook.com/NaturysRomania.ProfessionalBrands

Professional Brands Marketing & Distribution este lider pe piața profesională de îngrijire a părului din România, având un istoric de 22 de ani. 22 de ani de parteneriat cu saloanele de frumusețe alături de renumitele branduri profesionale pentru păr: WELLA Professionals, LONDA Professional, SYSTEM PROFESSIONAL, SEBASTIAN Professional și NIOXIN. Din noiembrie 2013, Professional Brands Marketing & Distribution și-a extins aria de activitate prin lansarea diviziei SKIN CARE & SPA. Primele branduri incluse în portofoliul acestei divizii sunt REPÊCHAGE și RICA, două branduri profesionale recunoscute la nivel internațional pentru rolul pe care îl au în evoluția industriei cosmetice. Pentru mai multe informații despre Professional Brands M&D: http://www.professionalbrands.ro

 

 

24life.ro
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Tags

#Shopping