Tehnici de înfrumusețare 2015

andreea-marin--kristin-centofanti-ultratone-Columna-Esthetic

Andreea Marin a fost curioasă să afle ce tratamente non-invazive ar putea urma pentru siluetă si care sunt efectele biostimularii cu aparatul Ultratone Dreamshaper.

Aseară în cartierul Primăverii s-a inaugurat Columna Esthetic, cel mai avangardist Laser Medical Center din România. La deschidere au participat personalități cunoscute din showbiz, fashion și beauty (Andreea Marin, Corina, Diana Șucu, Anca Lungu, Amalia Enache, Ilinca Vandici, Anca Serea, Giulia Nahmany, Anca Țurcașiu, Rita Mureșan și Doina Levintza) interesate de cele mai noi tehnici de înfrumusețare 2015…

Kristin Centofanti

Kristin Centofanti

În cadrul evenimentului a fost lansat aparatul Ultratone Dreamshaper, prezentat chiar de către inventatoarea lui, Kristin Centofanti, considerată specialistul numărul 1 în tonifiere prin biostimulare.

Gazdele evenimentului au fost Ramona Tudor (proprietara Centrului Columna Esthetic) și medicul Adriana Celibidache, care le-au prezentat invitaților noul sistem integrat de tratamente pentru ten și corp menit a acoperi, în cadrul aceleiași clinici, toate cerințele în materie de slăbit, epilat fără durere și de minimizare a semnelor înaintării în vârstă, prin intermediul unei platforme complete de aparate laser Harmony, Soprano Ice, LPG, Ultraton ți Radiofrecvență unipolară și bipolară.

Columna Esthetic include, în premiera pentru România, pe lângă platforma de aparate de înfrumusețare de ultimă generație, și servicii de stomatologie și estetică medicală, mix de servicii des întâlnit în cadrul clinicilor peste hotare.

Partenerii Columna Esthetic sunt Columna Medical Center (clinica medicală pluridisciplinară precum și modern centru de fertilizare in vitro), Academia de FIV, Dentexcela 3 și Top Line Europa (grup cu peste 18 ani de experiență pe piața românească, lider în industria soluțiilor profesionale integrate de afaceri pentru saloanele premium).

Columna Esthetic este un proiect de elită adresat în egală masură femeilor și bărbaților, tuturor celor conștienți că pielea are nevoie de îngrijire în mod regulat, ca preventie și întreținere, nu doar atunci când apar semnele îmbătrânirii,

Echipa medicală este formată din specialiști cu experiență în tratarea problemelor dermatologice, oameni aleși cu atenție, pentru că scopul Columna Esthetic este de a aborda frumusețea prin cunoștințe medicale, folosind cele mai avansate tehnologii disponibile pe piață, de la echipamentele cu radiofrecvență de ultimă generație de la Alma Accent, până la sisteme de epilare fără durere (Soprano ICE) sau cel de biostimulare corporală Ultratone Futura Ultra Pro.

„Tenul nu are vârstă. Am realizat acest centru din pasiune pentru frumos și din dorința ca, din ce în ce mai multă lume, bărbați sau femei deopotrivă, să conștientizeze că tenul nu are vârstă. Din experiența mea de consumator de astfel de servicii și din cea a medicilor care formează echipa Columna Esthetic, știm că este bine să întreții și să previi”, a spus Ramona Tudor în discursul de inaugurare.

Columna Esthetic vine nu doar cu tehnologii si tratamente de ultima ora, cum ar fi sistemul helioterapeutic multiplex Ultratone Futura Ultra Pro, cea mai completa si eficienta solutie de indepartare a parului, fara durere si rapid – Soprano Ice, cea mai noua versiune LPG Endermolab Cellu M6 (model de referinta in stimularea celulara corporala si faciala) sau Harmony Clearlift (o abordare non-invaziva si lipsita de durere de intinerire a pielii prin metoda laser), dar si cu o echipa de medici specialisti care vor personaliza tratamentele fiecaruia printr-un diagnostic profesionist si printr-o propunere de servicii care sa asigure cele mai bune rezultate.

Noul Laser Medical Center propune o gama complex de servicii, de la cele de rejuvenare faciala, pana la cele de remodelare corporala, epilare sau chiar estetica dentara, toate asigurate intr-un cadru elegant intr-un mod profesionist.

Columna Esthetic se afla pe Bulevardul Primaverii, Nr.29.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.