Primul Pop-Up SPA Elemis în România

elemisElemis, cel mai influent și mai puternic brand britanic de produse SPA și anti-aging și-a deschis primul Pop-Up SPA Elemis în România, la Băneasa Shopping City. Micul bar cu produse de îngrijire și sfaturi de expert este soluția propusă de Elemis celor care își doresc o frumusețe sănătoasă, indiferent că sunt la curent cu valorile și notorietatea brandului sau de-abia acum îl cunosc.

Pe o suprafață de 9 mp se concentrează lumea și expertiza de 25 de ani a brandului celebru în lume. Insula din inima Baneasa Shopping City este răspunsul pentru persoanele care au grijă de sănătatea și frumusețea lor într-o manieră responsabilă și asumata. Terapeuții Elemis ascultă și sunt atenți la toate nevoile specifice ale clientului. FIecare recomandare și tratament este adaptat ritmului schimbător al pielii și oferă toată expertiza Elemis într-un timp minim și rezultate maxime.

Spatiul integreaza trei zone: diagnoză, tratament și de vânzare a produselor

_DSC94561. Diagnoza se desfășoară la barul Skin Lab. Cu ajutorul celei mai moderne tehnologii de mapare și analiza 3D, tenul este scanat, iar reprezentarea grafica a fetei permite expertului să ofere consultație dermatologică personalizată. Analiza stabilește sensibilitatea tenului, imperfecțiunile, echilibrul dintre lipide și apă, porii și stresul cauzat de razele solare. Este punctul de plecare în prescrierea unui tratament de îngrijire complet de către terapeutul Elemis.

 

 

elemis2. Zona de tratamente este dedicată personelor care au nevoie de rezultate în timp scurt. 30 de minute sunt suficiente pentru un ritual spa care ofera soluții pentru toate problemele tenului. Meniul include un spectru larg de tratamente, de la hidratare și calmare până la fermitate și lifting.

 

Pro-Collagen Cleansing Balm3. Produse pentru acasă.

In POP-UP SPA se vor regăsi toate produsele brandului.

Astfel, clienții pot testa sau continua acasă tratamentul și întreține/potența rezultatele obținute la Pop-Up SPA.

 

 

Elemis Pop-Up Spa, Sos. Bucuresti – Ploiesti 42D, Etajul 1 Baneasa Shopping City, Bucuresti. Rezervări la tel:+4(0) 732 093 709 Email: contact@elemisromania.ro

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Tags

#Shopping