Niche Parfumerie aduce Les Néréides în România

Niche Parfumerie începe vara în forță, cu lansări de nișă care vă vor încânta simțurile și vă vor provoca imaginația. Prima este Patchouli Antique, o reeditare a parfumului emblematic al casei Les Néréides. Clasic, mereu la modă, franțuzesc, stilat, rafinat. Noul Patchouli Antique oferă o semnătură olfactivă unică, plină de farmec și eleganță, ceea ce îl face un parfum de paciuli ideal pentru femei.

Niche Parfumerie Les Néréides în RomâniaAți auzit de Niche Parfumerie? Este un magazin concept și o afacere de familie care a început la Timișoara în anul 2012, din pasiunea pentru parfumeria independentă și mirosuri unice.

Din 2020, Niche Parfumerie s-a extins în București cu un concept store neconvențional, „50 ml Artistic Fragrance Bar”, situat pe Calea Dorobantiilor 111, care a devenit un loc sinonim cu pasionații de parfumerie artistică și artizanală.

Noua locație din Timișoara de pe strada Alba Iulia nr.1, la parterul clădirii Casa cu Flori, găzduiește branduri de parfumerie artistică și artizanală exclusivistă, cărți despre parfumerie, precum și o varietate de produse cosmetice, cum ar fi Fragrance du Bois, Parfums de Nicolai, Jeroboam, Revista Olfactiva Nez, Masque Milano și multe altele.

Tot o afacere de familie este și Les Néréides, Casa franceză de bijuterii „cu suflet”. Fondată în 1980, pe Riviera Franceză, la Nisa, de un cuplu de designeri (Pascale and Enzo Amaddeo) absolvenți ai Academiei de arte belgiene, Les Néréides a dat tonul vremii în moda bijuteriilor unice, cu design inedit, bucolic-îndrăzneț, emoționant, inspirat de grădini luxuriante și animale fantastice. (Nereidele sunt zeițe din mitologia greacă, fiice ale „bătrânului mării”, care avea puterea de a prevedea viitorul).

Istoria brandului se scrie în continuare, alături de cei 4 copii ai cuplului Amaddeo, a doua generație de designeri care duc mai departe talentul părinților. Les Néréides poartă și astăzi semnătura bijuteriilor handmade extrem de creative, neconvenționale, luxul accesibil în continuă evoluție. Brandul s-a reinventat de-a lungul anilor, păstrându-și stilul ultra-feminin și sofisticat, în care un loc aparte îl au culorile, emoția, poezia. Les Néréides sunt mai mult decât bijuterii la modă, sunt marca femeii care le poartă, conectarea cu emoțiile ei.
O bijuterie specială, o imagine, un vis, un parfum… Încă de la lansare, Les Néréides a simțit importanța parfumului în întregirea stilului feminin, sofisticat, franțuzesc. Așa a apărut Patchouli Antique, primul parfum al Casei, elegant și sofisticat, urmat la scurt timp de alte arome celebre. Cu gama sa de parfumuri fabricate în Franța, Les Néréides ne invită să experimentăm emoții și confort. Toate parfumurile brandului sunt atemporale și legate de bijuteriile marca Les Néréides. În septembrie 2018, brandul s-a întors pentru o clipă în timp cu o relansare exclusivă a primului parfum pentru femei, Patchouli Antique. Astăzi, îl găsim pe 4 continente, în peste 300 de magazine multi-brand din lume, printre care și România, la Niche Parfumerie.

Patchouli Antique, primul parfum cult al Casei Les Néréides

Niche Parfumerie aduce Les Néréides în România

„Moda trece, stilul rămâne” este deviza casei Néréides, în toate creațiile sale. Clasic, mereu modern, rafinat. Patchouli Antique întruchipează perfect rafinamentul și stilul autentic francez. Reinventat, dar încă fidel rădăcinilor sale, Patchouli Antique reeditat oferă o semnătură olfactivă unică, plină de farmec și eleganță, ceea ce îl face un parfum de paciuli ideal pentru femei. Mirosul său oriental și lemnos dezvăluie mai întâi o notă de tămâie, care creează o aura mistică și magnetică. Inima lui dezvăluie note de paciuli și lemn de cedru din Texas, care îi conferă un caracter asertiv fără a-i elimina opulența.

Aceleași note de paciuli, cedru și benzoină alcătuiesc notele de bază și semnează un acord oriental modern și armonios, lăsând un siaj ce creează dependență, o adevărată compoziție irezistibil de seducătoare. Noua ediție este completată de un ambalaj cu flori aurii, o sticlă cu decorațiuni florale și un capac cu monogramă.

Preț: 250 lei/ 50 ml; 400 lei/ 100 ml

Parfumurile  Les Néréides se găsesc în magazinele Niche Parfumerie din București (Calea Dorobanților 111) și Timișoara (Str. Alba Iulia 1), dar și pe Niche Parfumerie.

Mai multe despre parfumurile Les Néréide găsiți aici.

 

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.