Parfums de Nicolaï lansează Riviera Verbena, acum și la Niche Parfumerie

Parfums de Nicolaï sunt capodoperele producției de parfumuri contemporane franceze, echivalentul haute couture în modă, unde viziunea designerului este exprimată liber, fără restricțiile impuse în marketingul de masă. În 2022, Casa Nicolaï a lansat Riviera Verbena, un parfum floral fructat, menit să impresioneze.

Riviera Verbena, Parfums de Nicolaï

Mare, lămâi, chiparoși, într-o zi însorită la țărmul Mediteranei.

NICOLAÏ PARFUMEUR-CREATEUR, o renumită Casă de parfumuri de nișă, una dintre bijuteriile industriei de parfum independente din Franța, cu exporturi peste tot în lume. Brandul datează din 1989, când Patricia Nicolai și soțul ei Jean-Louis Michau au pornit în aventura parfumurilor de autor, ca realizatori, creatori și comercianți ai propriului parfum. Casa NICOLAÏ și-a construit reputația pe baza calității parfumurilor sale și este unul dintre rarele mărci care integrează totul, de la procesul de creație la achiziționarea celor mai bune esențe naturale și până la producție și marketing.

Patricia Nicolaï este strănepoata legendarului Pierre Guerlain și cea mai experimentată stea a parfumeriei de nișă. A fost prima femeie care a primit premiul „Cel mai bun parfumier internațional” de la Societatea franceză de parfumieri. Astăzi, creațiile Patriciei primesc un nou impuls de fiul ei, Axel de Nicolaï, director general de dezvoltare, care păstrează valorile familiei: pasiunea și tradiția.

Colecția de parfumuri Parfums de Nicolaï este echivalentul haute couture în modă, unde viziunea designerului este exprimată liber, fără restricțiile impuse în marketingul de masă. Simțul excelent al compoziției este semnul ei distinctiv. Aromele sale, realizate numai din cele mai bune ingrediente, sunt pline de subtilitate, nuanțe și tranziții armonioase pe măsură ce se dezvoltă pe piele și se produce chimia. Elegantele creații Parfums de Nicolaï sunt capodoperele producției de parfumuri contemporane franceze create cu un gust impecabil.

Riviera Verbena, cea mai nouă lansare a Casei Parfums de Nicolaï

Închideți ochii și imaginați-vă că vă plimbați pe Riviera franceză (undeva între Saint-Tropez și Cannes) J prin grădinile bogate de la țărmul Mediteranei, într-una din primele zile însorite de primăvară. La umbra palmierilor, unde aroma proaspătă de citrice se amestecă cu cea a frunzelor de mentă și lămâiță, și o boare ușor acidă de verbină. Briza mării (de care v-a fost atât de dor) se îmbină delicat cu mireasma îmbietoare de cimbru sălbatic și o aromă delicată de iasomie, care te surprinde aproape de mal. Acesta este Riviera Verbena, un parfum luminos și energizant, a cărui eleganță naturală este fidelă semnăturii Nicolaï.

Riviera Verbena. Parfum floral fructat, cu note de de vârf: esență petit-grain citronnier (portocal amar), lămâie, mentă, cimbru, iarbă proaspătă și coacăze negre; Note de mijloc: verbină, calone (briza mării), iasomie, trandafir; Note de bază: vetiver, esență de paciuli, mosc alb.

Preț: 240 lei/ 30 ml; 740 lei/ 100 ml

Parfumul se găsește în magazinele Niche Parfumerie din București (Calea Dorobanților 111) și Timișoara (Str. Alba Iulia 1), dar și pe site

Citește și:

Niche Parfumerie aduce Les Néréides în România

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.