Nioxin Sandalore, serul împotriva căderii părului

Stresul, oboseala, diverse afecțiuni pot să ducă la pierderea accentuată a părului. Unii spun că le cade părul masiv după ce au trecut printr-un episod de covid 19. Indiferent de cauză, găsim la Nioxin Sandalore – un tratament inovator, eficient și ușor de aplicat împotriva căderii părului.

Nioxin Sandalore ser impotriva caderii parului

Este normal să pierdem în jur de 50-100 de fire de păr pe zi. Pe de altă parte, dacă ai perna plină de păr sau o mână de păr în scurgerea de la dușul zilnic, înseamnă că e momentul să iei măsuri.

NIOXIN, brandul nr.1 la nivel mondial pentru un păr mai gros și mai plin a creat serul anti cădere Sandalore™. Este vorba despre un ser revoluționar, care îngroașă firul de păr de la prima utilizare. Acest tratament intensiv este cu adevărat magic deoarece nu doar că îmbunătățește densitatea părului, ci îl face și mai puternic și îl ajută să nu mai cadă.

Există mulți factori care pot genera căderea părului. Printre cele mai cunoscute pot fi enumerate alimentația precară sau circulația sangvină deficitară, ambele reprezentând consecințe comune ale unor boli infecțioase.

Pentru majoritatea dintre noi, anul trecut a reprezentat un factor major de stres. Iar acest stres este o cauză principală a căderii părului. Orice situație neplăcută care crește nivelul de stres precum presiunea de la muncă, lipsa banilor, stilul de viață dezordonat sau pierderea unei persoane dragi, vor contribui cu siguranță la pierderea părului și pot duce în timp la chelire.

Ce se întâmplă în organism?

Stresul poate crește nivelul de testosteron, lucru care va întrerupe ciclul de creștere al părului. Totodată el va afecta circulația sangvină, oxigenarea corespunzătoare a creierului și nivelul optim de vitamine din foliculi. Căderea părului nu se va declanșa imediat, dar se poate întâmpla la o distanță de 6-12 luni după trecerea acelui episod stresant.

Ce soluții ai?

După mulți ani de studii, cercetătorii NIOXIN sunt de părere că au creat o formulă unică ce împiedică pierderea părului  pe baza de Sandalore™ (un parfum sintetic din lemn de santal), cafeină, acid auric și niacinamide.

Cum funcționează Nioxin Sandalore?

O descoperire științifică de ultimă ora arată că scalpul reacționează la anumite parfumuri, așa cum se întâmplă și cu mirosul perceput nazal. Parfumul potrivit ajută la contracararea căderii părului prin încetinirea miniaturizării foliculului și creșterea ancorării acestuia.

Testele clinice au demonstrat că serul împotriva căderii părului de la Nioxin este:

  • 98% au spus că este mai blând cu scalpul;
  • 91% au observant reducerea procesului de cădere a părului;
  • 98% au observant o ancorjare mai bună a părului în scalp;
  • 95% spun că sănătatea scalpului a fost îmbunătățită;
  • 93% au văzut mai puține fire În peria de păr.

Serumul anti-cădere de la NIOXIN acționează cel mai bine când este aplicat zilnic, direct pe scalp, sau uscat, pe părul umed.

Se pare că mai mult de 50% dintre noi se vor confrunta măcar o dată în viață cu această problemă de cădere a părului. Moștenirea genetică, nutriția deficitară, perioada după naștere și factorii înconjurători, toți aceștia ne pot influența scalpul în mod negativ. Așadar, asigurați-vă că în rutina voastră zilnică includeți și îngrijirea scalpului, nu doar în momentul în care suferiți de rărirea lui.

Preț recomandat Nioxin Sandalore – 170 de lei

Mai multe găsiți pe pagina de facebook

 

Mihaela Doina Rădulescu
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.