Sabon Festive Roses, forța vindecătoare a trandafirilor

Ești pregătită să afli secretul frumuseții cu noua gamă Festive Roses de la Sabon? El stă în ingredientele naturale, aromele îmbătătoare și puterea de regenerare a petalelor de trandafir. Pentru o piele tonică, mătăsoasă și radioasă, încearcă produsele din colecția Festive Roses – un răsfăț desăvârșit, așa cum ne-a obișnuit Sabon.

SABON FESTIVE ROSES

Descoperă puterea vindecătoare a trandafirilor

Știi acele momente când îți simți pielea ternă și uscată, mai ales la final de sezon rece, când de-abia aștepți să te lași răsfățată de căldura luminoasă a primăverii? Ai ocazia perfectă să îți construiești un ritual fastuos de îngrijire cu produsele Sabon, create să îți ofere o stare de bine la standarde high quality  – ulei de duș, exfoliant, lapte  de corp, cremă de corp reparatoare, beauty oil, cremă de mâini, spray de îngrijire pentru păr, săpun, bulgăre mineral, gel refresh, mască de păr, body gelée, aromă de cameră și EAU de SABON – toate inspirate de puterea vindecătoare și aroma îmbietoare a trandafirilor.

Festive Roses Collection Sabon

Pandemia ne-a țintuit în casă, dar poate fi și un pretext grozav de a investi mai mult timp în îngrijirea noastră. Și în relaxare în băi cu spumă, masaje cu uleiuri prețioase, hidratare cu creme de corp vitaminizante și aromate.

Explorează parfumul fresh de lămâi italian, pus în valoare de rafinamentul petalelor de trandafir englezesc din gama Green Rose și delectează-te cu notele acidulate de rodie și zmeură delicioasă, urmate de mirosul fin de trandafiri de mai și de nuanțe delicioase de vanilie, ce lasă pe piele o adiere dulce-florală, prin produsele din gama Rose Tea.

Simbioza perfectă a tuturor ingredientelor naturale – unt de karité hidratant, extract de Aloe Vera, uleiuri botanice (migdale, jojoba, andiroba și acai), vitaminele A,D și E, lapte de ovăz, germeni de grâu, sare de la Marea Moartă – ce se găsesc în produsele Festive Roses – te vor ajuta să îți redescoperi pielea luminoasă și incredibil de sănătoasă.

Trăiește experiențe extraordinare de relaxare și energizare alături de Sabon, îngrijindu-ți nu doar trupul, dar si sufletul.

În magazinele Sabon sau pe www.sabon.ro descoperi gama completă de produse și afli care  ți se potrivesc cel mai bine.

Despre Sabon

SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi şi parfumuri, pentru arta îngrijirii și relaxării, pentru bucuria de a crea şi din dorinţa de a oferi oamenilor momente de relaxare şi magie într-o viață atât de agitată.

Sabon înseamnă atenţie până în cel mai fin detaliu acordată ambalajelor, ingredientelor folosite şi combinaţiilor dintre ele, plus o neobosită grijă pentru protecţia naturii şi a mediului înconjurător.

Aromele Sabon te învăluie irezistibil, devin o a doua piele, parte din personalitatea ta şi o formă plină de înțelesuri a expresiei personale.

Povestea se scrie zi de zi, pe www.sabon.ro

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.