Noile mascara Yves Rocher pentru priviri intense și seducătoare

Cu masca pe față, cel mai important element de recunoaștere rămân ochii. De recunoaștere, dar și de impresionat, comunicat sau sedus… Poate că nu mai folosim rujul sau fondul de ten, dar aplicarea unui mascara bun este esențial în machiajul zilnic. Cum îl alegi pe cel mai potrivit? – ne învață Yves Rocher, cu cele mai noi mascara lansate în perioada aceasta.

noile mascara Yves Rocher

Mascara Yves Rocher

4 mascara Yves Rocher de nelipsit în trusa noastră

INTENSE METAMORPHOSE și Intense Metamorphose WATERPROOF

Mascara Yves Rocher Intense MetamorphoseAcest mascara este ideal pentru volum intens al genelor, curbare și alungire și un finisaj negru intens, care rezistă timp de 24 de ore! Dacă ai genele subțiri și delicate, Intense Metamorphose este soluția.

Formula îmbogățită cu ulei de ricin și apă de albăstrele Bio o face sigur de utilizat chiar și pentru ochii cei mai sensibili sau purtători de lentile de contact. Hrănește genele și le întărește, pe termen lung.

Culoarea este obținută în mod natural cu ajutorul cărbunelui vegetal, care oferă genelor un finisaj mai negru decât negru!

Pentru sigilarea culorii și rezistența la apă există varianta Waterproof.

Peria în formă de clepsidră este intuitivă, delicată și ușor de utilizat. Aceasta îmbracă fiecare geană, de la colțul interior al ochiului, până la cel exterior, conferind un volum uluitor și un finisaj al genelor așa cum ai visat să le ai, pentru o privire seducătoare pe durata întregii zile.

Conține ceară de albine naturală, cu efect de îngroșare a genelor. Cărbunele vegetal colorează în mod natural formula, pentru gene mai negre decât negru.

Preț: 75 lei

LONGUEUR, mascara pentru alungire

Mascara pentru lungime, Yves RocherDacă ai gene dese, dar scurte, Longueur este exact ceea ce îți trebuie.

Peria sa flexibilă și conică permite o mișcare precisă, îmbracând fiecare geană, chiar și pe cele mai scurte, pentru a le alungi și defini. Textura sa modulabilă permite aplicarea mai multor straturi de produs, până la obținerea rezultatului dorit, fără efect de încărcare a genelor.

Formula de un negru intens, cu 83% ingrediente de origine naturală. Aceasta este îmbogățită cu ulei nutritiv de Ricin și apă de Albăstrele Bio, fiind ideală inclusiv pentru ochii sensibili și purtătorii de lentile de contact. Mascara pentru alungire are astfel și un rol de îngrijire cu proprietăți nutritive și de întărire a genelor, ce contribuie la fortificarea acestora, de fiecare dată când este aplicată.

Preț: 52 lei (redus cu 20% în perioada asta)

VOLUME, mascara pentru volum

Mascara Volume Yves RocherPentru gene fine și lungi cea mai potrivită mascara este VOLUME, pentru gene vizibil mai voluminoase și definite.

Peria îmbracă fiecare geană și este proiectată pentru acces ușor la genele inferioare și superioare și definirea precisă a acestora, adăugând volum cu un singur gest.

Formulă de un negru intens, cu 83% ingrediente de origine naturală. Aceasta este îmbogățită cu ulei nutritiv de Ricin și apă de Albăstrele Bio, fiind ideală pentru ochii sensibili și purtătorii de lentile de contact. Mascara pentru volum are astfel și un rol de îngrijire cu proprietăți de hrănire și de întărire, ce contribuie la fortificarea genelor de fiecare dată când este aplicată.

Textura sa modulabilă permite aplicarea mai multor straturi de produs, pentru un finisaj voluminos natural, fără efect de încarcare a genelor.

Preț: 52 lei (redus cu 20%  în perioada asta)

Important!
  • Produsele nu conțin derivați de origine animală.
  • Sigiliile de plastic au fost înlăturate, ceea ce a dus la reducerea a 4 tone de plastic utilizat anual.

Pentru demachiere, încearcă Demachiantul expres pentru ochi

Demachiant cu Albăstrele Bio, cultivate prin Agroecologie în câmpurile Yves Rocher din La Gacilly, datorită proprietăților lor calmante (Test in vitro pe extractul de Albăstrele). Datorită formulei bifazice, Demachiantul Expres pentru ochi îndepărtează în mod eficient orice urmă de machiaj, chiar și pe cel waterproof, îngrijind în același timp genele.
Rezultatul? Ochii sunt perfect demachiați, iar pielea din jurul lor este calmată. Textura sa lasă tenul catifelat, fără să îl îngrașe.
Fără parfum, acesta este perfect pentru ochii sensibili.

Respect pentru piele și planetă

  • Flacon reciclabil realizat 100% din plastic reciclat (cu excepția aditivului).
  • Respectă pH-ul natural al pielii.
  • Fără parfum.
  • Cu Albăstrele Bio cultivate prin Agroecologie în câmpurile YR din La Gacilly. În fiecare an, albăstrelele se recoltează și apoi usucă vârfurile înflorite (muguri, frunze și tulpini). Experții Yves Rocher în cercetarea Cosmétique Végétale® au maximizat naturalețea compoziției produselor Pur Bleuet cu peste 97% ingrediente de origine naturală și până la 99%. Datorită acestor procese de extracție 100% naturale, extractul de Albăstrelele calmează* și protejează* tenul. *Teste in vitro pe extracte de Albăstrele.
  • Conține 97% ingrediente de origine naturală.
  • Formulă bifazică brevetată.
Citește și: Yves Rocher pentru sănătatea noastră și a planetei
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.