Noua tehnologie Guinot de reîntinerire în premieră în România

Noua tehnologie Guinot de reîntinerire a tenului – Hydraderm Cellular Energy – a fost lansată ieri în premieră în România, la Silhouette Dorobanți. Aceasta este cea mai avansată metodă non invazivă de reîntinerire, o alternativă modernă la chirurgia estetică clasică.

Guinot Hydraderm Cellular Energy

Cine nu vrea să arate bine fără injecții și cuțit? Este de înțeles de ce persoanele publice și cele care care țin la imaginea lor a vrut să fie prezente la lansare: Andreea Marin, Ileana Badiu, Carmen Negoita, Ellie White, artistele din trupa Amadeus, Cristina Cioran, Adina Buzatu, Ela Craciun și Alexandra Ungureanu, bloggeri și reprezentanți mass media. Invitata specială a evenimentului Cynthia Lambert, International Trainer si Manager & Educational Manager Guinot, a explicat cum funcționează noul tratament, avantajele și efectele lui.

Guinot Hydraderm Cellular Energy este o tehnologie avansată de anti-aging, care stimulează regenerarea celulară prin ionizare dinamică. Nu putem lupta împotriva trecerii timpului, dar îi putem atenua efectele asupra pielii din ce în ce mai eficient, odată cu avansul științei și tehnologiei. Creatorii noului tratament spun că acesta reprezintă o metodă revoluționară de întinerire naturală, fără neplăcerile și riscurile impuse de chirurgia estetică (durere, costuri mari, uneori alterarea trăsăturilor chipului) – nu rămâne decât să-l încerci!

Diana-Baicu-Michael-Manesis-Andreea-Marin-Silhouette-Guinot

Diana Baicu, Michael Manesis, Andreea Marin

Alexandra-Ungureanu-Silhouette-Guinot-5

Alexandra Ungureanu și Cynthia Lambert, International Trainer si Manager & Educational Manager Guinot

Amadeus-Silhouette-Guinot-3

Amadeus

Carmen-Negoita-Cristina-Cioran-Ileana-Badiu-Silhouette-Guinot

Carmen Negoiță, Cristina Cioran, Ileana Badiu

Două tratamente la alegere

Noul aparat Guinot Hydraderm Cellular Energy este o alternativă viabilă la medicina estetică prin două tratamente de regenerare:
Hydraderm Cellular Energy copy1. Tratamentul Cellular Energy Jeunesse pentru stimularea activității celulare și regenerarea vizibilă a tenului.

Activitatea celulară a pielii se diminuează cu trecerea timpului. Celulele noastre pierd din energie, diviziunea celulară se reduce, sinteza de fibre de elastină scade, iar semnele de îmbătrânire apar tot mai evident.
Ce face noul tratament Guinot? Reface mecanismul energetic celular așa cum nu a mai fost posibil până acum în industria estetică. Noua tehnologie cu ionizare dinamică stimulează regenerarea celulară a pielii. Efectul de dublă ionizare facilitează pătrunderea în piele a ingredientelor benefice din produsele Guinot, reactivând procesul de reîntinerire a pielii.

2. Tratamentul Cellular Energy Lift acționează prin stimularea musculaturii faciale și are efect de lifting instant.
Odată cu vârsta, se pierde tonusul conturului facial. Pentru a recâștiga tinerețea trăsăturilor, noul tratament Guinot stimulează mușchii feței și le crește tonusul, conturul feței fiind astfel redefinit.

Aparatul și noile tratamente GUINOT se găsesc în premieră în Romania la Centrele Silhouette din București, Unirii și Dorobanți, precum și în saloanele partenere TopLine, Toscana Spa, Salon Trestiana și Sunshine Club Salon (Bucuresti), Floarea de Colț (Bacău), Annaspa (Piatra Neamț), Salon Ambiance (Targoviste), Poem Studio Estetic (Alba Iulia), Centrul Gioconda Medical SPA (Iasi).

Pe lângă lansarea in Romania a Guinot Hydraderm Cellular Energy, echipa TopLine a mai sărbătorit zilele acestea un succes: locul I pentru cele mai remarcabile evenimente de lansare în 2015, oferit la Paris, în cadrul evenimentului internațional GUINOT.

Centrele de slăbit și înfrumusețare Silhouette

Silhouette Centre de slăbit și înfrumusețare beneficiază de cea mai importantă investiție tehnologică în domeniu din Romania. O echipă de profesioniști formată din „doctori în frumusețe” – medici, kinetoterapeuți și esteticiene sunt pregătiți pentru a stabili, împreună cu clienții, obiectivele de înfrumusețare, pașii de urmat și garanția rezultatelor. Tratamentele sunt personalizate și adaptate stilului de viață al pacienților.

Saloane care au noul aparat și unde se pot efectua noile tratamente:

ANNASPA, PIATRA NEAMT,
Str. 22 Decembrie Nr. 16
Tel:0233.23.11.99

TOSCANA SPA, BUCURESTI
Strada Mantuleasa Nr.2
Sector 3 , Bucuresti
Tel: 0764.811.188

SILHOUETTE BEAUTY CENTERS – BUCURESTI
Unirii – B-dul Regina Maria, nr.1, sector 4, tel : 0727.225.158
Dorobani – Calea Dorobanti, nr.200, sector 1, tel: 021.231.8975

FLOAREA DE COLT – BACAU
Str. Războieni nr. 6 Tel. 0740. 376.866
Tel: 0234. 513.825

POEM STUDIO ESTETIC – ALBA IULIA
Str. Goldis Vasile, 3A
Tel:0258.833.555

Sunshine Club Salon – Sos. Nordului, 94C, Bucuresti-Sector 1, telefon : 031.103.1381

Salon Trestiana, Bucuresti, Str. Radului nr. 33, Sector 4, Tel : 0723.909.949

Salon Ambiance, Targoviste, City Center, str. Nicolae Radian, nr.3A, tel : 0724.826.498

Centrul Gioconda Medical SPA- Str. Saulescu, Nr. 13, Iasi Tel: 0232-212.411, 0720-550.426.

ELIA ESTETIC Suceava-Cabinet estetic ELIA STUDIO Suceava, Str.M.Viteazu,nr.10, bl.10,sc.A,ap.1-tel.0722899148

ILIES LENUTA Bacau-Cabinet estetic L.BEAUTY Bacau,Str.Martir Closca nr.5,sc.A,ap.3-tel.0740174019

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Tags

#nou