2 noutăți Uriage pentru curățarea tenului

Curățarea pielii este importantă, uneori mai importantă decât tratamentele cosmetice. Un ten curat este mai sănătos și absoarbe mai bine orice tratament – de hidratare, de hrănire sau anti-age. Dar când insistăm cu curățarea, pielea devine vulnerabilă. Motiv pentru care e bine să ne alegem cu grijă produsele de demachiat. Să curețe perfect, dar în același timp cu blândețe, adică să fie eficiente, sigure și delicate, precum cele mai noi produse Uriage pentru curățarea tenului. Cosmeticele trebuie să aibă o textură fină și un parfum delicat sau chiar aromă. Astfel ritualul de curățare devine o stare de bine.

Noutăți Uriage pentru demachiere și curățarea tenului

foto: shutterstock

Curățarea de dimineață

După curățarea de seară, ai crede că tenul este purificat. Peste noapte, pielea secretă sebum, ba chiar mai mult dacă demachierea est mai agresivă, în plus și transpiră. Prin urmare, are nevoie de o nouă curățare. Un gel delicat este cea mai bună alegere.

Demachierea de seară

Uneori suntem prea obosite ca să înlăturăm machiajul, dar dacă am știi ce se întâmplă când dormim cu fardurile pe față, cu siguranță vom face încă un mic efort pentru acest pas important. Machiajul poate avea efecte nocive asupra pielii: pori înfundați, iritații, focare de acnee. Peste noapte bariera cutanată absoarbe machiajul, ducând la deshidratare și disconfort. Iar o barieră cutanată slăbită de poluanți și razele UV poate deveni sensibilă, pielea se va irita ușor și va îmbătrâni prematur. Stresul contribuie și el din plin la sensibilitatea pielii și poate da senzații de mâncărime și disconfort. Chiar și fără machiaj pielea tot adună o grămadă de particule poluante și sebum fabricat peste zi. Pentru toate aceste motive, demachierea de seară devine esențială!

Ce folosim?

Un produs care să curețe, să dizolve machiajul și sebumul, dar în același timp să nu distrugă bariera cutanată a pielii.

Gel de curățare Uriage Tolederm Control – pret recomandat 55 de lei. Un produs prietenos cu pielea, dar și cu mediul, este noul gel de curățare Tolederm Control de la Uriage, cu acțiune rapidă de calmare, având o formulă pe bază de apă termală Uriage (bogată în minerale calmante),  squalan vegetal, extract hidrolizat de alge Laminaria Digitata. Tolederm Control curăță eficient chiar și tenul cel mai sensibil. Nu conține parfum, alcool sau siliconi, dar are până la 97% ingrediente de origine naturală. Cu un pH fiziologic, nu irită ochii, fiind potrivit chiar pentru persoanele care poartă lentile de contact. Tolederm Control este un produs care nu necesită clătire, pentru că nu lasă urme grase pe piele.

Spuma demachianta Uriage – pret recomandat 60 de lei. Alte propuneri inovatoare la capitolul curățare le reprezintă Gelul Demachiant cu efect de revigorare pe bază de extract de Floare de Colț sau Spuma de apă pentru curățare cu extract de Floare de Colț. Da, avem nevoie de ele, mai ales că, ultimele studii arată că o curățare dublă este mai eficientă, însă trebuie să alegem produse care să curețe și să dea forță tenului fără să agreseze bariera hidro-lipidică, așa cum este gelul demachiant cu efect de revigorare. Cu o textură lejeră, calmează imediat senzația de disconfort a tenului și oferă o hrănire intensă și durabilă, întărind în același timp bariera cutanată, crescând toleranța pielii la agresori și limitând pierderea apei din țesuturi. Este ideal pentru orice tip de piele sensibilă: intolerantă, hiper-activă, alergică. Nu are parfum, conservanți silicon sau alte ingrediente pe bază de petrol.

Toată gama produselor Uriage conține ingrediente prietenoase cu pielea și mediul, iar ambalajele sunt fabricat cu responsabilitate pentru a reduce poluarea planetei. Toate produsele Uriage pot fi achiziționate online și din farmacii.

 

 

 

 

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.