Sora Dora, cel mai nou brand din colecția Niche Parfumerie

Cele șapte parfumuri din colecția Universelle, lansată anul trecut de Sora Dora, sunt dedicate fondatorului său Antoine, care a găsit curajul și puterea de pune bazele unei case de parfumuri. În cele 7 parfumuri din colecție se regăsesc puterea și emoțiile călătoriei tânărului care a părăsit țara natală și pe cei dragi pentru a-și realiza visul. Sora Dora colectia colecția Universelle

Sora Dora Parfums readuce la viață povestea parfumierului Antoine Sora Dora

Născut în Portugalia la începutul secolului al XX-lea, Antoine, un caracter introvertit și liniștit încă din copilărie, n-a dat curs dorinței părinților săi de a urma o carieră bisericească. În schimb, și-a propus să-și găsească chemarea pe meleaguri străine, mai exact franceze. Tânărul cu mintea deschisă, care fusese întotdeauna atras de plante, flori și arome, a transformat grădina primei sale locuințe modeste într-un mic paradis plin de culoare și parfum. Prietenia cu un cultivator local de iasomie l-a ajutat să facă primul și pas în realizarea unui vis, în primele lor încercări comune de a extrage propriile uleiuri parfumate. După moartea prietenului său, Sora Dora și-a urmat pasiunea și a compus în sfârșit primul său parfum.

Pasiunea pentru parfum l-a însoțit pe Antoine de-a lungul vieții și s-a transmis copiilor și descendenților săi. Astăzi, Sora Dora înseamnă patru generații de parfumieri de succes și o colecție selectă de compoziții de parfumuri rafinate.

Parfumurile Sora Dora se caracterizează prin evoluția și contemporaneitatea lor și au întotdeauna 3 faze olfactive foarte distincte. Parfumul este o artă, iar SORA DORA militează pentru ca arta parfumului să fie recunoscută așa cum merită.

Iată și cele 7 parfumuri din colecția Universelle, lansată în anul 2021 de Sora Dora, cu dedicație fondatorului său, Antoine.

Broceliande Extrait

Poezia pădurii, creată din mușchi și ferigi, lemn și lumina soarelui care străpunge vârfurile verzi ale copacilor, se reflectă în Broceliande alături de magia diversă a creaturilor care trăiesc aici. Spectacolul natural al Soradorei își desfășoară în mod ademenitor caracterul complex ca o melodie persistentă care trebuie redescoperită iar și iar.

Gladiator Extrait

Gladiator întruchipează o prospețime elegantă, neprețuită, care este atrăgătoare prin claritatea sa. Secretul său constă în echilibrul atent al compoziției parfumului proiectată de Sora Dora. Fără ramificații sau ocoliri, rezultatul este un parfum fascinant de familiar, cu un caracter olfactiv extraordinar.

Greasque Extrait

Gréasque combină extracte prețioase care redau flerul nostalgic al verii franceze în note gastronomice rafinate, printr-un omagiu adus satului francez cu același nume, unde Antoine Soradora și-a găsit o nouă casă.

Kamel Oud

Cu esențe orientale prețioase se dezvăluie magia irezistibilă a lui Kamel Oud. Caracterul său complex și dinamic a fost conceput ca un omagiu adus prietenului lui Antoine, Kamel, care l-a introdus pentru prima dată în lumea parfumurilor orientale.

Mandorle Extrait

Sunetele hipnotice ale lui Mandorle ating simțurile cu o intensitate atrăgătoare, delicată, moale și în același timp incitantă, deoarece formează un tribut adus aromei irezistibile a migdalei.

Orchidee Rouge Extrait

Intensitate excepțională a lui Orchidee Rouge te învăluie cu o căldură exotică și cu o senzualitate profundă compusă din extractul hipnotic de vanilie neagră găsit în Comore și Reunion.

Vanuatu Extrait

Originare din Vanuatu, notele cremoase de lemn de santal se desfășoară într-un amestec senzual și învăluitor, alături de frunze de violetă și lapte de smochin, pentru a crea un parfum luxuriant și misterios.

Prețuri: 1000 – 1250 lei/ 50 ml; 250 lei/ discovery kit 7 x 1,5 ml

Parfumurile Sora Dora se găsesc în magazinele 50ML Artistic Fragrance Bar din București (Calea Dorobanților nr. 111) și Niche Parfumerie Timișoara (Str. Alba Iulia nr.1), dar și pe www.nicheparfumerie.ro

Citește și

Parfums de Nicolaï lansează Riviera Verbena, acum și la Niche Parfumerie

Mihaela Doina Rădulescu
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.