Omanluxury a lansat 3 parfumuri noi, acum și la noi

Omanluxury, Casa Orientului Mijlociu, lansează trei noi compoziții: Voyage, Flowerlush și Zafar. Complexe, elegante, rafinate, floral-condimentate, parfumurile sunt expresia moștenirii cultural-aromate a Omanului și… fac impresie! Dacă vrei să faci și tu, le găsești în România exclusiv în portofoliul Niche Parfumerie.

Omanluxury, Casa Orientului Mijlociu, lansează trei noi compoziții: Voyage, Flowerlush și Zafar.Omanluxury e o casă independentă de parfumuri fondată în 2012, după întâlnirea dintre Muatasim, Muadh și Ahmed, cei care au pus bazele brandului, ca o adevărată expresie olfactivă a Omanului. Folosind cele mai alese ingrediente pentru a evidenția fiecare aspect al moștenirii culturale a Omanului, ei au combinat într-un mod artistic autenticitatea și modernitatea locurilor. Rezultatul? O gamă de parfumuri rafinate și specifice, inconfundabile.

Inspirate de istoria străveche a comerțului cu mirodenii și rășini prețioase din Oman, dar și din cultura și industria aromatică, OmanLuxury spune o poveste pe care o poți vedea, simți și mirosi. Fiecare flacon reflectă o senzație de eleganță resimtiță la fiecare pulverizare.

Moștenirea culturală aromatică a locurilor înconjoară brandul cu pasiune și inspirație ce reflectă Omanul și marchează aspectul unic al ADN-ului său. De la găsirea surselor de materii prime și până la lucrul cu talentele locale și nasurile de elită ale parfumeriei de nișă, brandul reflectă inima și sufletul său și se prezintă ca o stare de artă. Omanluxury păstrează vie bogata moștenire a Omanului în domeniul comerțului cu tămâie și mirodenii, care datează din cele mai vechi timpuri.

Omanluxury, Casa Orientului Mijlociu, a lansat în ianuarie 3 noi compoziții, care întregesc colecția: Voyage, Flowerlush și Zafar. Parfumurile sunt acum disponibile exclusiv în România în portofoliul Niche Parfumerie.

VOYAGE

Călătoria celor o mie și una de povești începe în estul îndepărtat, unde o Poartă magică te teleportează direct în epoca de aur a comerțului maritim oriental. Flote comerciale bogate transportă mărfuri prețioase din Oman către țara faraonilor, a sumerienilor, a Imperiului Roman, a Regatului Sheba și a altor civilizații. O călătorie pe drumuri antice, cu esențe și mirodenii exotice și tămâie, transportate cândva în lăzi de aur. Voyage este un parfum masculin afumat și matur, care promite să adune complimente.

Note de vârf: bergamotă, piper roz, ghimbir

Note de mijloc: trandafir, geranium și note florale

Note de bază: paciuli, labdanum, ambră gri și mosc

Nasul: Muatasim Al Hinai

FLOWERLUSH

Un parfum ce amintește de farmecul, eleganța și fascinația unei compoziții florale, pe o bază de note lemnoase. Un parfum ce se prezintă singur, fără cuvinte. Aroma lui evocă esența unei nopți elegante. Parfumul se deschide cu o prospețime de note citrice urmate de o inimă florală și tușe subtile și calde de paciuli, oud și note lemnoase, ce oferă acestei infuzii orientale o bogăție unică și complexă.

Note de vârf: citrice și bergamotă

Note de mijloc: iasomie, trandafir și ciclamă (Cyclamen)

Note de bază: lemnoase, mosc, santal, paciuli și oud

Nasul: Philippine Courtiere, Maurice Roucel și Pierre-Constantin Guéros

ZAFAR

Un tribut unic adus tărâmului tămâiei, rășinii exotie prețioase locale și moștenirii ei parfumate. Zafar este un parfum extravagant de note orientale caracterizat de oud-ul natural, tămâie și mirodenii. Este o aromă familiară, intimă, ce te copleșește cu căldura și dulceața notelor de bază, după o deschidere citrică și condimentată.

Note de vârf: bergamotă, piper roz și trandafir

Note de mijloc: lăcrămioară, iasomie, tămâie, rădăcină de orris, floare de portocal și scorțișoară

Note de bază: vanilie, boabe de tonka, lemn de santal, mosc, paciuli, ambră, vetiver și oud

Nasul: Pierre-Constantin Guéros

Parfumurile Omanluxury sunt disponibile în exclusivitate în România în concept store-ul Niche Parfumerie din București, 50ml Artistic Fragrance Bar, în magazinul Niche Parfumerie din Timișoara cât și online pe site-ul www.nicheparfumerie.ro.

Citește și:

Ghidul Niche Parfumerie pentru alegerea parfumului perfect de sezon

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.