Only Hot ne protejează de frig timp de până la 14 ore

Și ție îți îngheață mâinile și picioarele, iarna? Te dor spatele sau articulațiile când stai în frig? Pentru confortul nostru termic s-a inventat Only Hot, un fel de pliculețe/plasturi cu efect de încălzire pe care le putem fixa (au o parte adezivă) în pantofi, mănuși sau în orice parte a corpului ne e mai frig. Încălzitoarele Only Hot au la bază o tehnologie patentată, inovatoare, care garantează cea mai îndelungată perioadă de menținere a căldurii. Fabricate din ingrediente naturale precum pulbere de fier, cărbune activ, apă, sare și rășină absorbantă de apă, produsele japoneze sunt hipoalergenice și, mai ales, eco friendly. Dar bifează cea mai importantă condiție: au grijă ca mâinile, picioarele și întregul tău corp să fie protejate de frig și să fie la adăpost pe o perioadă de până la 14 ore.

Only Hot încălzitoare pentru picioare

iarna și frigul bat la ușă, e bine să știm cum putem să ne protejăm pielea și corpul de efectele uneori nemiloase ale gerului. Știm deja că temperaturile scăzute pun corpul la încercare, fapt ce îl determină să facă eforturi suplimentare pentru a funcționa normal.

Organismul nostru are nevoie de 36-37 de grade Celsius ca să asigure buna funcţionare a organelor şi a celorlalte mecanisme interne. Atunci când suntem expuşi frigului, corpul nostru face mari eforturi pentru a contracara efectele gerului. Iată cum: reglarea temperaturii începe de la nivelul hipotalamusului. Scopul acestei acțiuni? Menținerea unui echilibru între căldura produsă în ţesuturi şi cea pierdută prin transpiraţie şi prin vasodilataţie. Efortul producerii de căldură este susținut de toate țesuturile.

Atunci când simțim că ne este frig, că tremurăm, de fapt, muşchii eliberează o importantă cantitate de căldură, efect similar cu cel rezultat în urma efortului fizic. De aceea, este recomandat să facem mişcare atunci când ne este frig. Tot așa, pentru limitarea pierderilor de căldură, se reduce fluxul de sânge la nivelul pielii, prin constricţia vaselor de sânge (vasoconstricţie), mai ales la extremităţi (mâini, picioare, urechi, nas).

Only Hot căldură performantă

Cum ne atacă gerul si frigul?

Degerături, artrite, reumatism, cistite, alergii sunt doar câteva dintre bolile declanșate sau agravate de frig și de ger. Reține însă: odată instalate, aceste tipuri de boli se tratează mai greu, așa că ia măsuri din timp!

Pentru a-i uşura „munca” organismului nostru, este nevoie să adoptăm o serie de măsuri. Acestea sunt necesare atât în cazul persoanelor sănătoase, cât mai ales pentru vârstnici şi pentru bolnavii cronici

Ce soluții avem împotriva frigului?

Frigul și efectele sale trebuie ținute la distanța ca să rămânem sănătoși și energici. Putem apela la încălzitoare de mâini, picioare, degete și corp. Only Hot este o marcă dezvoltată în Japonia. Rolul acestor încălzitoare este să mențină temperatura optimă a organismului, oferind senzația de căldură și confort. Iată de ce este important să te protejezi de frig:

„În patologia inflamatorie din sfera reumatologica (osteoartrita), este necesară menținerea unei temperaturi constante a corpului, aspect ce ridică probleme mai ales în anotimpul rece, când diferența de temperatură între mediul interior și cel exterior crește semnificativ. Din acest motiv, odată cu scăderea temperaturilor exterioare, se recomandă pacienților purtarea de dispozitive cu mecanisme de încălzire, cu predilecție celor care suferă de fenomene Raynaud (vasoconstricție periferică însoțită de cianoză)”, explică dr. Laura Mihaela Dospinescu, medic specialist reumatologie.

Cum acționează încălzitoarele Only Hot?

În produsele Only Hot are loc o reacție chimică exotermă, datorată amestecului de compuși, naturali, conținuți de acestea.

Only Hot încălzitoare pentru mâini

Atuul lor major? Grație feței adezive se aplică ușor, pe partea interioară a hainelor și sunt ideale pentru sănătatea și starea ta de bine. Grație unui astfel de încălzitor, poți ține la distanță durerile cauzate de contracturile și contuziile musculare, dar și să îți ameliorezi durerile reumatismale și menstruale. În același timp, sunt partenerul tău de încredere dacă obișnuiesti să practici sport în aer liber sau îți desfășori activitatea în mediu extern în sezonul rece.

Așadar, dacă vrei să treci cu bine peste iarnă, alege înțelept. Păstrează căldură aproape de tine și alege confortul în detrimentul frigului. Află mai multe despre încălzitoarele Only Hot aici.

Produsele Only Hot se găsesc online pe site.  Prețuri recomandate:

  • Only Hot Încălzitor de corp –  11.50 RON,
  • Only Hot Încălzitor pentru mâini – 10 RON,
  • Only Hot Încălzitor pentru degetele picioarelor   – 11.50 RON,
  • Only Hot Încălzitor pentru picioare – 16 RON

Profită de promoția de vacanță Only Hot – “6+1 pentru o întreagă săptâmână călduroasă”.

 

 

 

Mihaela Doina Rădulescu
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.