Juice Plus, legume și fructe la plic, batoane și capsule

Cu toții vrem să mâncăm sănătos, dar nu reușim întotdeauna. Poate că nu avem timp de cumpărături zilnice sau de gătit. Sau nu găsim întotdeauna ceea ce dorim sau foamea ne îndeamnă adesea la alegeri greșite. În plus, este sezonul în care nu mai avem la dispoziție fructe și legume din culturile locale și este important să asigurăm corpului toate vitaminele necesare bunei funcționări. Juice Plus+ oferă o gamă de suplimente alimentare create special pentru nevoile întregii familii.

Juice Plus+

Știm deja că o nutriție echilibrată înseamnă o selecție de fructe și legume proaspete, zilnic. Din ele ne luăm energia, sănătatea și imunitatea. Dar ce ai zice de sănătate de la natură sub formă de capsule? Sau la plic?

Juice plus+, cel mai bun lucru după fructe și legume proaspete

Juice Plus+ a concentrat cele mai bune părţi din 30 de tipuri de fructe, legume şi fructe de pădure într-o singură capsulă, plină cu fitonutrienţi valoroşi, vitamine şi minerale. Cu Juice + poți să-ți iei zilnic doza optimă de antioxidanţi puternici importanţi pentru sănătate și bunăstare.

Juice Plus+

Întreaga familie beneficiază de avantajele fructelor şi legumelor într-un mod foarte simplu și comod: adulţii iau două capsule cu fructe, legume şi fructe de pădure în fiecare zi cu apă suficientă iar copiii cu vârsta de până la 13 ani au opțiunea de jeleuri gumate delicioase. În acest fel vei avea o dietă echilibrată şi vei rămâne în formă şi puternic.

Desigur, ar trebui să continui să mănânci fructe şi legume proaspete în fiecare zi. În acest fel vei avea o dietă echilibrată şi vei rămâne în formă şi puternic.

La final de an, Juice Plus+ ne invită să ne facem lista de cumpărături și planurile de viitor cu cea mai bună promisiune pentru starea de bine: grija față de sănătatea noastră. Viața pe + nu este un simplu slogan, ci înseamnă informații, consiliere și produse de calitate inspirate de natură pentru cea mai valoroasă promisiune pentru 2022: să ne bucuram de energia pozitivă pe care o obținem din grija față de noi înșine și față de cei dragi.

Și pentru că nu există o rețetă minune, Juice Plus+ ne invită să-i degustăm produsele și să-i încercăm ideile de rețete prin care putem integra mai multe fructe și legume în dieta noastră zilnică.

Toate produsele Juice Plus+ sunt concepute pentru a oferi o nutriție de înaltă calitate, folosind ingrediente pe bază de plante și alimente integrale ori de câte ori este posibil.

Fructe și legume coapte la soare

Ingredientele din Juice Plus+ sunt recoltate atunci când sunt complet coapte. Asta înseamnă că veţi obţine produse de cea mai bună calitate, direct de pe câmp!

Procedura proprie de uscare şi preparare a sucului elimină apa şi componentele inutilizabile şi concentrează uşor materialele vegetale. Asta înseamnă sunt păstrate cât mai multe substanţe nutritive în forma lor naturală.

Cum se face Juice Plus+, găsiți aici: De la fermă la capsule

În sprijinul celor care își doresc o sănătate mai bună pentru familia lor, Juice Plus+, companie de nutriție la nivel internațional a lansat în România Programul Healthy Starts for Families, o abordare simplă în privința sănătății, care ajută familia să facă schimbări rapide, în cele patru segmente esențiale pentru sănătate: mișcare, somn, hidratare și nutriție.

Pentru mai multe informații, accesează JuicePlus.com.

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.