Sondaj: ce își doresc românii pentru 2022

Principalul obiectiv al românilor pentru anul viitor este reluarea obiceiurilor sănătoase, după cum reiese din sondajul “Writing off the End of the Year”, realizat pentru Herbalife Nutrition.

Conform rezultatelor celui de-al patrulea sondaj anual “Writing Off the End of the Year”, 58% dintre români își fac promisiuni de Revelion pentru 2022, obiectivul principal fiind o alimentație mai sănătoasă (41%), mai ales pentru respondenții între 18 și 24 de ani (64%). Un al doilea obiectiv pe care și l-a propus un procent de 39% dintre respondenți este acela de a face mișcare mai des, urmat de cel care acordă o atenție mai mare îngrijirii personale (31%).

Dintre românii care își doresc un stil de viață sănătos, 47% au vârsta cuprinsă între 18 și 24 de ani, respectiv 42% cu vârsta cuprinsă între 25 și 40 de ani. De asemenea, același procentaj de respondenți pentru fiecare categorie de vârstă menționată își dorește să facă și mișcare mai des – 47%, respectiv 41%. Primul obiectiv este planificat în aceeași măsură și de femei și de bărbați (42%).

Întrebați dacă anul acesta își respecta promisiunile mai mult decât în anii trecuți, 67% dintre români au răspuns că cel mai probabil sau destul de probabil așa vor face, cei mai mulți dintre ei fiind bărbați (69%).

Pentru atingerea obiectivelor pentru un nou an, 2022, mai sănătos, Dr. Kent Bradley, Chief Health and Nutrition Officer, Herbalife Nutrition recomandă abordarea bazată pe „cei 4 P” – stabilește un scop (purpose), planifică (plan), găsește un partener (partner) și fă-ți prieteni (peers):

Stabilește un scop – Totul începe cu explorarea unui aspect important și relevant din viața ta. Acordă-ți timp pentru a identifica cu claritate motivul pentru care vrei să ai o sănătate mai bună. Afișarea scopului undeva la vedere, asfel încât să-l poți vedea zilnic (un exemplu ar fi oglinda), te va motiva să respecți acea promisiune.

Planifică – Un plan specific, care conține obiective realizabile, reprezintă un instrument important pentru măsurarea și sărbătorirea succesului. Există resurse gratuite foarte bune precum planuri de mese și rutine de exerciții care te pot ajuta să-ți îndeplinești obiectivele. De exemplu, mulți oameni consideră că unul dintre cele mai simple planuri de urmat este să înlocuiești două mese cu un shake care are rol de înlocuitor de masă – precum cele din gama Herbalife Nutrition Formula 1.

Găsește un partener – Un partener, care să te susțină în atingerea obiectivelor, va spori șansele de succes. Un partener în această călătorie poate mări gradul de răspundere. Cei care lucrează ca și coach wellness și lifestyle, pot fi parteneri minunați în atingerea obiectivelor.

Fă-ți prieteni – Înconjoară-te de o comunitate de persoane care se află într-o călătorie similară și care te vor încuraja să reușești. Rețelele de socializare pot fi o resursă bună – acolo vei găsi încurajare și sprijin. Spune Da și fă-ți noi prieteni, alăturându-te comunității noastre globale prin intermediul Distribuitorilor Independenti Herbalife Nutrition. Milioane de oameni unici, aduși împreună de un scop comun – acela de a avea un stil de viață sănătos și echilibrat. Aici vei găsi o rețea de oameni ca tine care îți vor fi alături pentru a te susține și pentru a te inspira.

Sondajul “Writing off the End of the Year” a fost realizat în intervalul 5-11 octombrie 2021 pe un eșantion de 626 de respondenți din România. Acesta a fost realizat de compania de cercetare de piață OnePoll, ai cărei angajați sunt membri ai Market Research Society și care aparține, la nivel corporativ, asociației American Association for Public Opinion Research (AAPOR) și Societății Europene de cercetare a opiniei și a pieței (ESOMAR).

Despre Herbalife Nutrition

Herbalife Nutrition este o companie globală care a schimbat viața oamenilor oferind produse nutriționale excepționale și o oportunitate de afaceri dovedită pentru distribuitorii săi independenți încă din 1980. Compania oferă produse de înaltă calitate care au la bază studii științifice, vândute în peste 90 de țări de către distribuitori independenți. Aceștia oferă consiliere individuală și o abordare orientată spre comunitate, iar acest lucru îi inspiră pe clienți să adopte un stil de viață mai sănătos, mai activ. Prin inițiativa globală, de eradicare a foametei, Herbalife Nutrition se angajează, de asemenea, să ofere nutriție și educație comunităților din întreaga lume.

Pentru mai multe informații, vizitați IAmHerbalife.com.

 

Mihaela Doina Rădulescu
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.