OPI lansează colecția de sărbători pentru 2021

Pentru sezonul sărbătorilor ce vin OPI ne propune nuanțe holografice vii, speciale pentru petreceri. OPI prezintă colecția Celebration, cu 12 culori saturate, în ediție limitată, pentru ca fanii să poată alege una din culorile fascinante. Și pentru că e sărbătoare, sclipiciul nu putea să lipsească din ofertă, iar trei dintre lacurile Celebration sunt un mix de particule strălucitoare și confetti.

Pe când natura se îmbracă în albul iernii, visăm la unghii de un roz strălucitor pentru un boost de energie (Snow Day in LA, Big Bow Energy). Roșu este fascinant sub toate fațetele lui și se asortează perfect cu Crăciunul, fie că alegi nuanțe cremoase de fuchsia, de cireșe coapte sau tonuri holografice (Mylar Dreams, Maraschino Cheer-y, Paint the Tinseltown Red). Albastrul futurist este spectaculos și poate da la fel de bine tonul de sărbătoare (Ring in the Blue Year, LED Marquee, Ready, Fete, Go). Violetul regal este alegerea perfectă pentru un look plin de eleganță (OPI ♥ to Party, My Color Wheel is Spinning, All is Berry & Bright), în timp ce un negru cosmic holografic (Turn Bright After Sunset) te va face să trăiești mai intens facinația nopților de sărbătoare.

Trei lacuri cu sclipici, care ne duc cu gândul la confetti (Cheers to Mani Years, Confetti Ready și You Had Me at Confetti), adaugă o notă festivă oricărei nuanțe din această colecție. Lacurile au o bază translucidă pentru aplicarea ușoară peste orice culoare, particule vibrante de sclipici în tonuri de metale prețioase (Cheers to Mani Years), sclipici violet și auriu cu pete holografice (Confetti Ready), dar și nuanțe de sărbătoare: roșu, verde și auriu (You Had Me at Confetti) care aduc un strop de magie acestor sărbători.

„Celebrarea celei de-a 40-a aniversare a noastră coincide cu cea mai specială perioadă a anului, în care ne bucurăm de o explozie de culoare și strălucire.”, exclamă Suzi Weiss-Fischmann, cofondatorul și ambasadorul OPI. „La OPI, colecția de sărbători joacă un rol important în tradiția noastră, dându-ne posibilitatea de a oferi culori strălucitoare, pline de farmec și bună dispoziție. Anul acesta reinventăm una dintre cele mai bine vândute nuanțe de roșu din toate timpurile, Big Apple Red. Cu noua nuanță OPI Paint the Tinseltown Red oferim roșului nostru iconic o nouă identitate, cu străluciri holografice, pentru un efect dinamic și captivant. Paint the Tinseltown Red este doar un exemplu de nuanță super-saturată din această colecție, care este strălucitoare și holografică”, adaugă Directorul Global al Colecțiilor OPI, Jill Bartoshevich. „Pentru Sărbătorile 2021, vedem mai multe nuanțe futuriste, pe care nu le-am mai întâlnit în colecțiile clasice, care reflectă conceptul „artificial chic”, desprins din peisajul digital.”

Toate cele 15 nuanțe din Colecția #OPICelebration sunt disponibile în cele 3 sisteme de culoare OPI Gel Color, Infinite Shine și Nail Lacquer.

Mihaela Doina Rădulescu
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.