Păr mai rezistent și mai des, în 16 zile

Îți cade părul? Vrei un păr mai rezistent și mai bogat? Îl poți avea în timp scurt, folosind kitul împotriva căderii părului de la Yves Rocher. În plus, până la 1 octombrie, ai 50% reducere la al doilea produs pentru îngrijirea părului!

Îndeluganta experiență în studiul plantelor a permis cercetărorilor Yves Rocher să găsească în timp formula magică, adaptată tuturor problemelor de cădere a părului.  Formula cuprinde extracte vegetale puternice, pentru un păr mai puternic, mai dens și mai plin de vitalitate.

3 extracte vegetale puternice, cu efecte vizibile de vitalizare a părului

  • LUPIN ALB

Încetinește căderea părului.

  • AGAVE BIO

Stimulează scalpul și încurajează creșterea firului de păr.

  • GINSENG

Stimulează activitatea rădăcinii pentru a întări firul de păr.

Cura intensivă ÎMPOTRIVA CĂDERII părului TIMP DE 16 ZILE

DUPĂ 16 ZILE, PĂRUL ESTE FORTIFICAT. ESTE MAI PUTERNIC, MAI REZISTENT

Cura intensivă împotriva căderii părului cuprinde 4 fiole. Din fiecare fiolă folosim câte puțin ser în fiecare zi, astfel încât 1 fiolă este distribuită de-a lungul a 4 zile.

Cum o folosim:

1 FIOLĂ = 4 UTILIZĂRI = 4 ZILE

  1. Pe părul uscat sau umed, distribuie echivalentul unei doze, șuviţă cu șuviţă, pentru o acţiune ţintită și eficientă.
  2. Masează scalpul prin mișcări circulare pentru a favoriza pătrunderea produsului în profunzime și acţiunea sa stimulatoare. Nu necesită clătire.

Pe lângă cura intensivă de 4 fiole, găsim la Yves Rocher alte 3 produse cu formule din plante eficiente împotriva părului. Pe acestea le putem folosi singure ori împreună, pentru întreținerea efectelor obținute cu ajutorul curei intensive. Toate produsele din gamă sunt pentru păr devitalizat, cu aspect obosit. Șamponul și balsamul conțin Lupin Alb și Agave Bio, Tratamentul fortifiant e cu ginseng. Formule vegane, fără agenți tensioactivi sulfați și fără silicon. Ambalajele sunt din plastic 100% reciclat sau din carton reciclabil.

ȘAMPON FORTIFIANT ÎMPOTRIVA CĂDERII PĂRULUI CU LUPIN ALB

Special formulat FĂRĂ SULFAȚI, șamponul  fortifiant împotriva căderii părului cu Lupin Alb curăță delicat. Îmbogățit cu Agave BIO și Lupin alb, stimulează scalpul și încetinește căderea părului. Părul crește mai puternic, mai dens și plin de vitalitate. Are o textură de gel translucid și conține 94% ingrediente de origine naturală.

Cum se folosește: Aplicaţi pe părul umed. Lăsaţi să acţioneze 1 minut. Clătiţi.
REZULTAT: ÎNCETINEȘTE MECANISMUL DE CĂDERE A PĂRULUI

BALSAM FORTIFIANT ÎMPOTRIVA CĂDERII PĂRULUI CU LUPIN ALB

Balsamul fortifică lungimile și le descurcă instantaneu. Părul este mai rezistent și mai ușor de coafat.

Cum se folosește: Aplicați pe lungimi, pe părul umed și ușor uscat cu prosopul, se lasă sa acționeze 1 minut. Clătiți.

REZULTAT: Reduce ruperea părului cu 90%. Conține 97% ingrediente de origine naturală. Formulă testată sub control dermatologic. Fără silicon.

TRATAMENT FORTIFIANT CU GINSENG ÎMPOTRIVA CĂDERII PĂRULUI

Imbogățit cu Ginseng, Tratamentul fortifiant împotriva căderii părului întărește părul lipsit de vitalitate. Datorită extractului stimulator de Agave Bio, părul crește mai puternic și cade mai puțin. Părul este mai frumos, mai rezistent și își recapătă forța.

Cum se folosește: Aplicaţi de 2 până la de 3 ori pe săptămână, secţiune cu secţiune, pe scalpul curat, folosind vârful de precizie. Masaţi prin mișcări circulare, până la absorbţia completă a produsului. Nu clătiţi. Textură non-grasă, nelipicioasă. Pătrunde rapid.

REZULTAT: IMEDIAT, PĂRUL ESTE VIZIBIL MAI DENS.
Tratamentul are o textură de ser light și conține peste 98% ingrediente de origine naturală. Formulă testată sub control dermatologic. Ambalaj din carton reciclabil. Nu conține silicon. Nu conține alcool.

De ce nu vrem sulfați și silicon?

Sulfații sunt agenți tensioactivi foarte răspândiți în produsele de îngrijire personală datorită proprietăților de spălare eficiente și de generare a spumei. Cu toate acestea, există îngrijorări că sulfații pot cauza iritații ale pielii și pot usca excesiv părul și scalpul. Prin înlocuirea sulfaților cu tensioactivi cu agenți de curățare mai blânzi, pe bază de cocos și floarea soarelui, Yves Rocher susține că noile formule curăță delicat părul, respectând echilibrul natural al scalpului.

De asemenea, toate produsele sunt complet lipsite de silicon, un ingredient des întâlnit în produsele de styling pentru efectul de netezire temporară. Cu toate acestea, există nemulțumiri că siliconul poate cauza acumularea de reziduuri pe păr și poate duce la aspect lipicios și fără viață al părului pe termen lung. Prin renunțarea la silicon, Yves Rocher promite o senzație mai naturală, sănătoasă și strălucitoare a părului.

În plus, majoritatea produselor conțin peste 94% ingrediente de origine naturală, ceea ce înseamnă că sunt derivate din surse regenerabile precum plantele în loc de petrol. Unele produse ajung până la 99% ingrediente naturale. Toate produsele sunt de asemenea certificate ca fiind complet vegane, fără niciun ingredient de origine animală.

Despre Yves Rocher

Yves Rocher are o istorie îndelungată în domeniul cosmeticelor naturale încă de la înființarea sa în 1959, de către Yves Rocher. Cu o expertiză de peste 60 de ani în cosmetice pe bază de plante, compania lansează această nouă gamă revoluționară de îngrijire a părului care elimină ingrediente controversate precum sulfății și siliconul și introduce formule cu peste 94% ingrediente naturale.

24life.ro
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.