Peria de păr pentru selfie-uri reușite – de-acum la Top Line

1

Dacă vă doare mâna când vă străduiți să vă pozați cu mobilul, încercați cu peria de păr pentru selfie-uri reușite de la Wet Brush, cel mai nou brand de accesorii pentru păr lansat la Top Line. N-o să credeți, dar peria e bună nu doar pentru păr, ci și ca suport pentru smartphone. Toate produsele Top Line se vor găsi de-acum înainte pe site-ul toplineshop.ro și în saloanele partenere.

Din 14 mai, Top Line și-a lansat oficial site-ul toplineshop.ro și cel mai nou brand de accesorii pentru păr, Wet Brush. Evenimentul a avut loc în incinta magazinului Top Line din București, în prezența presei de profil și a unor nume cunoscute în lumea mondenă.

Selfie Brush

Selfie Brush

Lansarea site-ului e o veste bună pentru cumpărătorii din țară, care nu mai sunt nevoiți să facă un drum până la magazinul din București pentru a-și achiziționa produsele de frumusețe preferate, cosmetice profesionale și accesorii, ci pot accesa totul pe site și în saloanele partenere Top Line.

La orice achiziție de pe site-ul toplineshop.ro, cumpărătorii primesc un voucher de 10% discount în saloanele partenere Top Line. Printre brandurile prezente pe site se regăsesc nume sonore din industria cosmetică – Academie, Alessandro, American Crew, Anesi, Ardel, Babor, CND, Depilev, GHD, Goldwell, Guinot, Joico, Mary Cohr, Moroccanoil, Parlux, OPI, Sibel, Tanita, Tigi si Vitelity’s. Shop-ul online Top Line oferă pe lângă gama largă de branduri profesionale, informații complete despre produse, materiale educative (video, testimonial, tips & tricks), dar și sfaturile profesioniștilor care lucrează constant cu acestea.

Dubla lansare a beneficiat de prezența unor personalități mondene și de televiziune, printre care și Dana Săvuică, Valentina Pelinel, Diana Bart, Iulia Albu, Mihai Găinușă și Cătălin Dezbrăcatu.

Wet Brush, lansat sub sloganul „Cea mai bună perie pentru descurcat părul”, este brandul nr 1 în SUA la categoria produse pentru păr. Brandul cuprinde perii pentru toate tipurile de păr, inclusiv cel al copiilor și bebelușilor, accesorii de curățat peria, pulverizatoare și piepteni în culori surprinzătoare, moderne și atractive.

Inovația Wet Brush care a făcut înconjurul lumii este Selfie Brush, prima perie paddle care are carcasă pentru smartphone, un suport excelent pentru selfie-uri reușite. Distractivă și inovatoare, în varianta pentru iPhone & Samsung, Selfie Brush costă 93 lei și este este o perie profesională care are grijă de coafură, în timp ce oferă protecție telefonului…

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.