Un cocktail la piscină în centrul Bucureștiului

Vara la mare la soare… sau la piscină în plin centrul Bucureștiului. Adică la hotelul Radisson Blu, care s-a gândit să-și fidelizeze clienții cu discount-uri diverse, după participare și buget. Programul Blu Benefits este valabil în toate cele 8 restaurante și baruri ale hotelului, de unde poți să-ți iei și cardul.

1

Am băut un cocktail la Beach Bar, lângă piscina exterioară și grădina hotelului. Un moment de relaxare în timpul săptămânii, pe care vi-l doresc și vouă. N-am făcut poze, ca să nu mă invidiați. Vă spun în schimb care e treaba cu programul de la hotelul Radisson Blu, în caz că vreți să-l încercați vara asta.

Presentation3

„Blu Benefits” este un program Radisson Blu Bucuresti și are ca scop loializarea clienților pe segmentul Food & Drinks. Programul oferă 3 nivele de membru și anume: Blu Benefits prin care se acordă un discount de 10%, și care se primește la înrolare, Blu Benefits Plus prin care se oferă un discount de 15% și Blu Benefits VIP cu un discount de 20%.

Card-BLU-Benefits mic

Programul se aplică în toate cele 8 restaurante și baruri ale hotelului, de unde poți să îți iei și cardul. Înscrierea în program este gratuită. Trecerea de la un nivel la celălalt se face în paralel cu cheltuielile efectuate, astfel: la 2 000 de lei cheltuiți treci automat de la Blu Benefits 10% la Blu Benefits Plus 15%, iar la 4 000 de lei cheltuiți ai deja Blu Benefits VIP 20%.

Hotelul e de 5 stele, bazinul e măricel, înconjurat de verdeață – o oază de răcoare în centrul fierbinte. Dacă ți-e foame, poți să iei de la bar o salată, o gustare sau o înghețată; sau poți încerca ceva mai elaborat la grătar sau în restaurant. În timpul săptămânii e mai puțin aglomerat, dar e o variantă excelentă și pentru serile de weekend, cu prietenii.

 

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Tags

#nou