Primul magazin S-Karp deschis în București

Brandul românesc S-Karp deschide primul magazin din București (la intrarea pe Lipscani, în Piața Roma) și lansează noua gamă Sneakers. Noile modele sunt ușoare, comode, cu o aderență foarte bună, care folosește tehnologia Vibram – lider mondial în producția de tălpi și un acoperiș de branț care absoarbe șocurile.

S-KARP Bucuresti1

 S-KARP (brand 100% românesc recunoscut pe piața de încălțăminte) lansează primul magazin din București, situat în Centrul Vechi, Piața Roma, la intrarea pe Lipscani. Magazinul are o suprafață de 130 mp (50 de mp spațiu de vânzare și 80 de depozitare).

La S-Karp găsești colecții dedicate iubitorilor de aer liber, alergare, turism montan sau activități utilitare, dar și noi colecții casual.

Presentation1

Odată cu deschiderea magazinului, S-KARP lansează și noua gamă de produse – Sneakers – stil zilnic casual, urban, ideal și pentru drumeții ușoare. Designul colecției a fost realizat integral de echipa S-KARP. Modelul are o aderență foarte bună și utilizează cea mai recentă tehnologie Vibram – lider mondial în producția de tălpi. S-KARP a integrat în acest model și un acoperiș de branț care absoarbe șocurile, încălțămintea fiind foarte confortabilă. Talpa Vibram este inspirată din încălțămintea utilizată în golf, renumită pentru durabilitate și utilizarea pe distanțe lungi.

S-KARP Bucuresti2

5

Anul acesta, S-KARP a lansat  și o colecție limitată de încălțăminte cu motive tradiționale, Etno, într-o gamă foarte largă de culori, care a fost un real succes și pe care urmează să o introducă în colecția permanentă.

6

 

“Noul magazin din București se adresează în general pasionaților de drumeții, de activități outdoor, de alergare, dar și celor pasionați de confortul unor încălțări casual, pe care să le poarte zi de zi. În acest sens, lucrăm cu branduri de renume în realizarea produselor S-KARP, cum sunt Vibram, Sympatex, eVent, iar materialele utilizate asigură impermeabilitate, respirabilitate, rezistență la vânt, durabilitate, dar mai ales confort. “ (Radu Jitaru, fondator S-KARP).

S-KARP, Radu Jitaru

Radu Jitaru, fondator S-Karp

Încălțămintea S-KARP este produsă la Brașov, într-o fabrică a cărei activitate a început în martie 1998 și în care au fost realizate până în prezent peste 3 milioane de perechi de încalţăminte outdoor de calitate superioară.

S-KARP este primul brand românesc de încălțăminte licențiat de Vibram – lider mondial în producția de tălpi. Încălțămintea S-KARP îmbină o serie de tehnologii performante, alături de grija pentru detalii și multă experiență. Materialele folosite asigură impermeabilitate, respirabilitate, rezistență la vânt, durabilitate și un confort deosebit.

Produsele brandului sunt disponibile în magazinele proprii din București și Brașov, în magazinele partenere din țară și străinătate, precum și online. Mai multe gasești și pe pagina lor de facebook

 

 

 

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.