Poiana Brașov, destinația de iarnă preferată de români

Poiana Brașov rămâne și în 2020 destinația numărul 1 la capitolul stațiuni montane. Explicația e simplă, spune Carmina Gal, director ANA Hotels Poiana Brașov: „Poiana Brașov este unică, este locul care te încarcă cu multă energie pozitivă. Poiana este locul care te cucerește de fiecare dată și de care nu te mai saturi. Fie că ești schior începător, fie că vrei să îți îmbunătațești stilul sau, pur și simplu, vrei să practici ski / snowbord extrem, Poiana Brașov este destinația ideală pentru escapadele tale de iarnă.”

vacanța de iarnă în Poiana Brașov

Peste 62% dintre români își petrec vacanța de iarnă în România. Iar dintre aceștia, peste 2 milioane aleg să meargă la munte: 195.000 în Brașov și Poiana Brașov. Dacă îți cauți o cazare bună, să știi că oferta din zonă e destul de variată și cuprinde peste 1600 de hoteluri și unități de cazare. Dintre acestea, ANA Hotels pune la dispoziția turiștilor 224 de locuri de cazare.

De ce ne place în Poiană?

Carmina Gal, director ANA Hotels Poiana Brașov: „Domeniul schiabil îți oferă 7 pârtii moderne cu diferite grade de dificultate: tot ceea ce îți rămâne este să alegi varianta care și se potrivește. Dacă nu ai curaj să pornești de unul singur pe pârtii, monitorii școlii de schi / snowboard ANA te așteaptă cu drag, gata în orice moment să îți acorde suportul în startul aventurii tale de iarnă. La școala de ski / snowboard ANA, găsești peste 140 de instructori calificați, iar tradiția si profesionalismul de peste 40 de ani a contribuit la recunoașterea calității de către prestigioase agenții de turism din Marea Britanie.

Mai mult de atât, Poiana Brașov oferă turiștilor multe activități tentante, precum patinoar, pârtii de săniuș, zone de echitație și diferite zone de relaxare / spa. Deci, aici poți beneficia de o escapadă relaxantă pentru un 2020 de senzație!”

Poiana Braşov este și rămâne cea mai modernă şi cea mai mare staţiune de schi din România.  De altfel, stațiunea aflată între masivele montane Postăvaru, Piatra Craiului, Bucegi şi Piatra Mare face parte dintr-un top al celor mai bune staţiuni din Europa de Sud-Est.

„Escapadă de iarnă” în Poiana Brașov

Dorința de răsfaț și un buget structurat pe cazare, sporturi de iarnă, spa și mâncare. Dacă vrei să schiezi o zi întreagă fără limite în Poiană, atunci un ski pass te costă 150 lei. Nu ai echipament? Nicio problemă. Îl poți închiria pentru o zi cu 50 – 100 de lei, iar o lecție privată de placă sau ski costă 120 de lei pe oră.

Poiana Brașov Ana Hotels

Pachetele de cazare sunt gândite atât pentru familii, dar si pentru îndrăgostiții de munte. La ANA Hotels, plătești pentru o „Escapadă de iarnă” de la 178 de euro/ pers şi beneficiezi de 2 zile de ski fără limite, cazare la hotel de 4 stele, ski pass nelimitat, acces la SPA și mâncare delicioasă. Dacă vrei mai mult, atunci poți opta pentru pachetul ”Schi în doi”, cazare cu demipensiune la hotel de 4 stele pentru 2 persoane, echipament complet de schi, ski pass nelimitat pentru 3 zile, curs privat de ski si acces la SPA.

Află mai multe despre pachetele Ana Hotels pe https://www.anahotels.ro/en/exclusive-offers.html.

 

24life.ro
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.