PokerStars anunță premii săptămânale de peste 105 mii USD la Spin & Go Races

În perioada 27 octombrie – 20 noiembrie, comunitatea PokerStars poate juca pentru o parte din cei peste 105.000 USD oferiți ca premii garantate în clasamentele Spin & Go Races. De pe circuit la mese: PokerStars anunță premii săptămânale de peste 105 000 USD la noul joc cu tematică de curse

PokerStars Spin & Go Races

ONCHAN, Isle of Man, 27 octombrie 2022. Pe măsură ce Campionatul Mondial de Formula 1 se apropie de punctul culminant, jucătorii PokerStars se pot alătura experienței epice cu Spin & Go Races, un joc nou cu premii garantate la fiecare pas.

În perioada 27 octombrie – 20 noiembrie, comunitatea PokerStars poate juca pentru o parte din cei peste 105.000 USD oferiți ca premii garantate în clasamentele Spin & Go Races. Sunt puse la bătaie o multitudine de clasamente Spin & Go Races, în funcție de buy-in-ul turneului, și fiecare clasament cuprinde 22 de curse (turnee) în care se poate concura.

Fiecare jucător începe cu indicatorul de combustibil la maxim, dar rezervorul rămâne plin numai pentru cei care câștigă cursa, consumându-se la cei care ajung pe locul al doilea sau al treilea. Combustibilul este esențial pentru cei care țintesc spre vârful clasamentului.

Pentru cei care rămân fără combustibil, a sosit momentul pentru o oprire la boxe, iar indicatorul avansului înregistrat este resetat pentru următoarea încercare.

Prima cursă începe astăzi și este inspirată de Bahrain care, ca de obicei, deschide sezonul.

Cum se desfășoară:

  • Opt-in prin lobby-ul Spin & Go, lobby-ul Leader Board sau la mesele Spin & Go. Aici intră jucătorii pe durata Spin & Go Races.
  • Joacă Spin & Go. Fiecare încercare va include 22 de jocuri Spin & Go. În fiecare săptămână, jucătorii au la dispoziție trei încercări la fiecare nivel de buy-in din clasament.
  • Câștigă puncte. Cu cât multiplicatorul de la Spin & Go este mai mic, cu atât numărul de puncte câștigate de jucători este mai mare.
  • Economisește combustibil. Dacă vei câștiga la Spin & Go, nu vei pierde niciun strop de combustibil. Dacă ieși pe locul doi sau trei, pierzi 8%. Dacă rămâi fără combustibil, încercarea se încheie.
  • Urmărește progresul. Poți urmări cum ai progresat la mese sau în lobby-ul Spin & Go.

Christian Horner, Director și CEO al Oracle Red Bull Racing, a declarat: „Am avut un sezon fenomenal și suntem mândri de comunitatea PokerStars care s-a bucurat de recompense în tot acest timp și a demonstrat că, la fel ca noi, are ambiția de a rămâne în top.”

Rebecca McAdam Willetts, Director Parteneriate, Relații cu Publicul și Implicarea Consumatorilor la PokerStars, a declarat: „Facem tot posibilul să oferim comunității momente epice de neuitat și acest sezon de F1 a fost extrem de palpitant, pe circuit sau în afara lui, membrii comunității câștigând experiențe unice și epice. Așteptăm cu nerăbdare să vedem cum se încheie Spin & Go Races în fiecare săptămână și să oferim și mai multe recompense în cadrul parteneriatului nostru cu Oracle Red Bull Racing.”

Principalul brand internațional de jocuri de noroc și divertisment on-line, PokerStars, și-a anunțat parteneriatul cu Oracle Red Bull Racing la începutul acestui an. Parteneriatul multianual, care include promovarea mărcii pe monopostul RB18 și pe combinezoanele de cursă, vizează publicul tot mai larg al F1 și se bazează pe numeroasele progrese tehnologice care le permit fanilor să se bucure de acest sport prin experiențe noi și unice.

PokerStars oferă cu mândrie comunității din întreaga lume divertisment de cea mai înaltă calitate cu poker, cazino și pariuri sportive, garantând totodată un joc sigur și responsabil, valori pe care le susține și Oracle Red Bull Racing.

Pentru mai multe detalii, vizitați site-ul PokerStars.

Joacă responsabil!  Pentru informații suplimentare despre jocul responsabil, accesați pagina web.

Despre PokerStars

PokerStars operează cele mai populare site-uri de poker online din lume, deservind comunitatea globală de poker. De la lansarea din 2001, PokerStars a devenit prima opțiune a jucătorilor din întreaga lume, organizând mai multe turnee zilnice decât oriunde altundeva și oferind cea mai bună securitate online. Peste 200 de miliarde de mâini au fost jucate pe PokerStars, adică mai multe decât pe orice alt site.

PokerStars este deținut în final de Flutter Entertainment plc. (LSE: FLTR; EURONEXT: FLTR).

Joacă responsabil!  Pentru informații suplimentare despre jocul responsabil, accesați pagina web.

Despre Oracle Red Bull Racing

De la înființarea sa, Oracle Red Bull Racing a fost o forță redutabilă în Campionatul Mondial de Formula 1 al FIA, principala categorie de sporturi cu motor de pe glob. Creată în 2005 pentru a extinde prezența companiei-mamă Red Bull în F1 și pentru a revoluționa poziționarea acestui sport printr-un mix îndrăzneț de pasiune, poftă de joacă, ambiție și performanță, Oracle Red Bull Racing s-a transformat în una dintre echipele cu cel mai mare succes în F1. Cu numeroase titluri mondiale ale Constructorilor și Piloților și cu cele peste 80 de curse câștigate de echipă, Oracle Red Bull Racing își continuă parcursul spre performanța supremă – ca echipă de curse, gazdă a campionilor și inovator în avangarda tehnologiei.

Pentru conținut suplimentar puteți accesa și următoarele canale de socializare: YouTube Facebook  TikTok  Instagram: @redbullracing   Twitter: @redbullracing

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.